Daca esti detinatorul unei afaceri, fie ea mica, mijlocie sau mare si simti ca ai atins apogeul succesului, afla ca te inseli! Daca nu detii si un magazin online, atunci nu ai idee despre ce vorbesti! S-o luam cu inceputul.

Ce este un magazin online?

Realizarea unui magazin online presupune configurarea unui website, care are ca scop actiunea de vanzare a diferite produse si servicii in mediul online.

Acest tip de vanzare se face via platforma magazinului, prin plata cu cardul sau ramburs, la primirea produsului solicitat.

E-commerce-ul- un concept care ia amploare

E-commerce-ul este conceptul care defineste piata magazinelor online, iar acesta a luat o uimitoare amploare in ultimii ani, semnaland o crestere de pana la 50% a incasarilor obtinute prin intermediul realizarii unui magazin online.

Cum imi realizez un magazin online

Realizarea unui magazin online se poate face in mai multe feluri. Fie apeland la serviciile gratuite de realizarea magazin online, fie optand pentru optiunea platformelor de hosting. Din pacate, niciuna dintre variantele gratuite de realizare magazin online, nu-ti ofera sansa unui succes real. De cele mai multe ori realizarea magazinului online prin aceste modalitati se soldeaza cu un esec dureros.

Cea mai buna modalitatea de realizare a magazinului online de succes este apeland la serviciile profesionale de webdesign. Astfel, alegand sa-ti realizezi magazinul online cu ajutorul unor profesionisti, poti fi sigur ca te vei bucura de beneficiile unui portal online.

Beneficiile realizarii magazinului online sunt urmatoarele: vizibilitatea mare a afacerii, un numar enorm de clienti si fidelizarea acestora, cheltuieli simtitor mai mici si castiguri, evident, mai mari s.a.

Teamweb- firma profesionala de webdesign

Teamweb este una dintre cele mai bune firme specializate in realizarea magazinului online. Apeland la Teamweb vei colabora cu o echipa formata numai din profesionisti, care te vor ajuta in realizarea unui magazin online cu adevarat de succes.

Pe langa serviciul standar de realizarea magazin online, Teamweb iti pune la dispozitie si serviciile de optimizare SEO, marketing online, PPT ( pay-per-click) s.a., care iti asigura o mai buna si de succes dezvoltare a magazinului tau online.

Acceseaza www.teamweb.ro pentru mai multe detalii privind serviciile firmei si pentru a te convinge, vazand portofoliul bogat, ca ai de-a face cu adevarati experti.