Textura si aspectul parului sau altfel spus in ultima perioada hair styling-ul unei persoane, iti ofera o prima impresie asupra acesteia. Asemenea tenului si a limbajului pe care il are, modalitatea in care parul este aranjat contribuie extrem de mult la impresia pe care o lasa in fata altor persoane. In ciuda celor mentionate anterior, se pare ca nu foarte multa lume acorda o importanta capitala coafurii, nici in cazul evenimentelor importante.  

Desi, majoritatea persoanelor, atat barbatii, cat si femeile apeleaza in general la un coafor pentru a reusi sa aiba in orice moment un look de invidiat si pentru a se bucura deopotriva de coafura dorita. Consider ca este una din cele mai bune variante, intrucat hair stylistii stiu cu exactitate ce trebuie facut si mai mult decat atat dispun de experienta necesara pentru a realiza totul intocmai.

ofera un sampon profesional

Intotdeauna a existat o lupta intre sampoanele comercializate si cele profesionale. Pe de o parte, stilistul ne ofera un sampon profesional cu 50 de lei, de exemplu, iar pe de alta parte cei mai buni prieteni ai nostri recomanda unul care este mai mic de jumatate din suma. Multi dintre noi am incercat probabil mai multe tipuri de sampon in trecut, deoarece incercam sa economisim ceva bani si pentru ca pot fi gasiti cu usurinta, in orice supermarket sau chiar non-stop in apropierea blocului nostru. 

Primul gand al consumatorului atunci cand este recomandat un sampon profesional este „Va avea acest efect cu adevarat?” Da, va avea acest efect cu adevarat. Samponul profesional este un produs pe care cu siguranta il meritam, ca si parul nostru, in acelasi mod in care meritam produsele cosmetice bio. Sampoanele profesionale pastreaza flora microbacteriala naturala a scalpului si respecta filmul hipolipid al parului. In acelasi timp, acestea sunt mult mai blande si concentrate, ceea ce va duce la un cost mai mic din cauza cantitatii mici de produs utilizat. 

Despre produsele recomandate de stilisti 

La ora actuala exista foarte multi stilisti care au experienta necesara si care de altfel, urmeaza constant diverse cursuri in acest domeniu, pentru a se perfectiona si pentru a invata diverse trucuri in ale coafurii. Insa, pe partea celalta a baricadei exista si stilisti amatori, care nu dispun cu adevarat de experienta necesara, si care de-a lungul anilor nu fac decat sa imite exact aceleasi coafuri pe care le-au realizat pana in momentul respectiv. Tocmai de aceea majoritatea clientilor sunt dezamagiti si cu siguranta nu de asa ceva ai nevoie mai ales cand te pregatesti pentru un eveniment important. De asemenea, stilistul tau poate sa iti recomande un sampon profesional pentru tipul tau de par.