In ciuda faptului ca la ora actuala majoritatea persoanelor opteaza fara doar si poate pentru make-up zilnic, se pare ca printre noi exista si persoane de sex feminin care nu pun accent pe aceasta latura, care aparent simbolizeaza feminitatea si sexualitatea si prefera sa isi puna in valoare frumusetea naturala. Insa, in anumite situatii se pare ca machiajul profesional este inevitabil, astfel incat, optam pentru un machiaj profesional atunci cand avem un eveniment important in viata noastra. De asemenea, optam pentru un machiaj profesional atunci cand mergem la o nunta, sau alegem un machiaj profesional atunci cand participam la un eveniment corporate.  

Pentru realizarea unui machiaj profesional avem nevoie fara doar si poate de produse profesionale.

Sfaturi pentru un machiaj profesional 

Asadar, sa vedem in continuare care sunt produsele necesare pentru realizarea unui machiaj profesional, de exemplu, un in cazul unui machiaj pentru ochi: 

Fard de ochi: Un fard de ochi este o pulbere colorata, care se gaseste fie in varianta mata, fie stralucitoare (care contin pigmenti perlati) fie sclipitori sau duo-cromati (culoarea se schimba intre doua culori in functie de schimbarea luminii). Cel mai important lucru de luat in considerare la cumpararea unui nou fard de ochi este pigmentul, ceea ce inseamna, in esenta, cat de indrazneata apare culoarea pe pleoape. Cu cat este mai pigmentat, cu atat trebuie sa folosesti mai putin produs 

Machiaj profesional

Eyeliner lichid: Un eyeliner lichid este o formula lichida puternic pigmentata, care se aplica cu ajutorul unui aplicator, fie el fix, fie mobil in functie de modalitatea in care va este mai sour sa aplicati produsul. Insa, cu cat este mai precis aplicatorul si mai fluida formula, cu atat este mai usor de aplicat. 

Conturcreion: Acesta este un creion moale, care se gaseste pe piata in diverse nuante, de la negru (care este ideal pentru un ochi fumos) la fiecare orice alta culoare pe care o doreste o persoana. Coturul sub forma de creion nu ofera in mod obisnuit o aplicare precise si de durata, dar sunt minunate pentru linia inferioara a genelor. Ne place sa folosim o linie de creion bej sau alba pe linia de plutire a genelor inferioare pentru a deschide ochii si a da senzatia ca sunt mai mari si mai atragatori. 

Mascara: rimelul va da aspectul unor gene mai groase si mai pline si puteti opta pentru o formula normala sau impermeabila. Periutele din plastic va vor ajuta la separarea si prelungirea genelor si periutele naturale din peri naturali ajuta la ingrosarea si creare unui efect de gene false. 

Sfaturi 

Speram ca sfaturile mentionate in randurile de mai sus va vor fi de ajutor si ca veti alege si dumneavoastra produse profesionale pentru realizarea unui machiaj profesional. 

Pentru cele mai bune produse intra aici!