Cum se ingrijeste in mod corespunzator incaltamintea din piele naturala

de | nov. 14, 2019 | Fashion

Atunci cand ne cumparam incaltaminte sau piese vestimentare noi ne dorim ca, pe langa calitatea lor deosebita, acestea sa reziste cat mai mult timp. Fie ca e vorba de o pereche casual de ghete din piele, fie ca e vorba de cizme elegante pe care le purtam doar la unele ocazii speciale acestea trebuie ingrjite in mod corespunzator astfel incat sa te poti bucura de ele o perioada cat mai indelungata si sa le poti asorta in diverse tinute, dupa bunul plac.

Trebuie sa stii ca o ingrijire corecta, cu produse special create pentru diverse probleme, te poate ajuta sa ai mereu o incaltaminte care sa arate ca noua si care sa reziste cat mai mult timp, fie ca este vorba de ghete din piele, fie ca este vorba de o pereche de cizme cu toc elegante sau o pereche de botine casual.

Iata cateva metode utile care pot prelungi durata de viata a unor botine, cizme sau ghete din piele naturala:

Fie ca este noua, fie ca purtati aceeasi pereche de ghete de piele de mai mult timp, trebuie sa stiti ca incaltamintea din piele naturala va arata mult mai bine atunci cand este data cu crema, aceasta avand rolul de a le oferi o stralucire aparte, care ii face sa arate ca noi.

Indiferent ca este vorba de o pereche de botine pentru birou sau de o pereche de ghete de piele confortabile pentru iesirile in oras, este foarte important sa se evite folosirea detergentilor pe suprafata incaltamintei, deoarece riscati sa o deteriorati iremediabil. In acest caz, trebuie sa folositi doar produse speciale pentru piele naturala.

Daca ghetele din piele pe care le preferi cel mai mult din garderoba ta sunt intr-o culoare puternica sau pastelata, in timp acestia isi vor pierde din intensitate si vor deveni stersi. In aceasta situatie, puteti folosi o crema care sa incetineasca procesul de deterioare, pentru a va bucura cat mai mult timp de o incaltaminte unica.

Atunci cand vremea este ploioasa sau atunci cand ninge afara, trebuie sa stiti ca este esential sa uscati in mod corespunzator ghetele de dama pe care le-ati purtat, pentru a nu se deteriora.

Sfat: Daca cauti incaltamintea din piele naturala la promotie sau reducere, merita sa arunci o privire si pe site-ul Crazy-Deals.ro la categoria reduceri Fashion. Aici vei gasi cele mai noi reduceri la articole de imbracaminte si incaltaminte oferite de cele mai populare magazine online din Romania.

Iar daca cautati cele mai de calitate perechi de incaltaminte din piele naturala, recomandarea noastra este sa vedeti oferta TendenZ.ro , dar innainte asiguratati-va ce promotii si oferte sunt ACTIVE in acesta perioada, vezi TendenZ reduceri ACTIVE.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]