Economiseste spatiu in dulap cu saci de vidat haine

de | nov. 4, 2019 | Home & Deco

In fiecare an, odata cu schimbarea sezonului, trebuie sa depozitam hainele noastre de vara/iarna pentru a face loc unor articole de imbracaminte mai potrivite pentru sezonul respectiv.

Si cum se intampla adesea, nu avem spatiu prea mare in dulapuri. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, va vom invata cum sa depozitati hainele in saci de vidat si cum sa obtineti un spatiu suplimentar in dulap.

Una dintre optiunile pe care oamenii aleg sa le administreze atunci cand stocheaza haine din anotimpurile anterioare, lenjerie de pat, perdele, printre altele, este de a stoca totul in saci de vidat. Dar ei chiar functioneaza?

Secretul consta in calitatea sacilor. Daca puteti utiliza un aspirator pentru a-l comprima la maximum, acesta este un avantaj. Asigurati-va ca sacul este bine sigilat (de obicei vine cu un sistem care favorizeaza aceasta actiune).

Aveti incredere in aceasta alternativa de a stoca haine deoarece puteti ajunge la triplarea cantitatii de imbracaminte stocata.

Si raspunzand la intrebarea care a dat nastere acestei note, fiti siguri ca da, intr-adevar.

Pas cu pas pentru a stoca imbracamintea in saci de vidat haine

Depozitati hainele in saci de vidat: O modalitate simpla si ieftina de a stoca hainele sub vid este prin punerea lor intr-un sac de plastic. Introducem duza aspiratorului in interior si aspiram aerul. Este important ca atunci cand indeplinim aceasta sarcina, sa tinem bine capatul sacului astfel incat aerul sa nu scape.

Dupa ce am terminat aspirarea, scoateti tubul cu atentie si inchideti rapid sacul. Astfel, hainele perfect comprimate vor ramane in interiorul vidului.

O alta modalitate foarte eficienta de a face acest lucru este utilizarea unor saci de vidat speciali pentru aceasta functie. Introduceti hainele inauntru.

Apoi inchideti sacul bine.

Apoi introduceti tubul aspiratorului in interiorul supapei si incepeti sa aspirati.

Cand terminati, scoateti furtunul aspiratorului, puneti capacul inapoi pentru ca hainele sa ramana comprimate.

In acest mod simplu, pe langa faptul ca ocupa mai putin spatiu, ne vom proteja hainele de praf si umiditate.

Saci de vidat haine se gasesc pe mai multe dimensiuni si anume: 50 x 60, 60 x 80 sau 68 x 98 cm, deasemenea saci sunt parfumati cu arome de levantica, iasomie sau trandafir.

Puteti alege marimea care credeti ca se potriveste cu lucrurile pe care doriti sa le depozitati si spatiul pe care il aveti in dulap sau locul unde doriti sa puneti saci de vidat pana sezonul viitor.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.048)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]