In fiecare an, odata cu schimbarea sezonului, trebuie sa depozitam hainele noastre de vara/iarna pentru a face loc unor articole de imbracaminte mai potrivite pentru sezonul respectiv.

Si cum se intampla adesea, nu avem spatiu prea mare in dulapuri. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, va vom invata cum sa depozitati hainele in saci de vidat si cum sa obtineti un spatiu suplimentar in dulap.

Una dintre optiunile pe care oamenii aleg sa le administreze atunci cand stocheaza haine din anotimpurile anterioare, lenjerie de pat, perdele, printre altele, este de a stoca totul in saci de vidat. Dar ei chiar functioneaza?

Secretul consta in calitatea sacilor. Daca puteti utiliza un aspirator pentru a-l comprima la maximum, acesta este un avantaj. Asigurati-va ca sacul este bine sigilat (de obicei vine cu un sistem care favorizeaza aceasta actiune).

Aveti incredere in aceasta alternativa de a stoca haine deoarece puteti ajunge la triplarea cantitatii de imbracaminte stocata.

Si raspunzand la intrebarea care a dat nastere acestei note, fiti siguri ca da, intr-adevar.

Pas cu pas pentru a stoca imbracamintea in saci de vidat haine

Depozitati hainele in saci de vidat: O modalitate simpla si ieftina de a stoca hainele sub vid este prin punerea lor intr-un sac de plastic. Introducem duza aspiratorului in interior si aspiram aerul. Este important ca atunci cand indeplinim aceasta sarcina, sa tinem bine capatul sacului astfel incat aerul sa nu scape.

Dupa ce am terminat aspirarea, scoateti tubul cu atentie si inchideti rapid sacul. Astfel, hainele perfect comprimate vor ramane in interiorul vidului.

O alta modalitate foarte eficienta de a face acest lucru este utilizarea unor saci de vidat speciali pentru aceasta functie. Introduceti hainele inauntru.

Apoi inchideti sacul bine.

Apoi introduceti tubul aspiratorului in interiorul supapei si incepeti sa aspirati.

Cand terminati, scoateti furtunul aspiratorului, puneti capacul inapoi pentru ca hainele sa ramana comprimate.

In acest mod simplu, pe langa faptul ca ocupa mai putin spatiu, ne vom proteja hainele de praf si umiditate.

Saci de vidat haine se gasesc pe mai multe dimensiuni si anume: 50 x 60, 60 x 80 sau 68 x 98 cm, deasemenea saci sunt parfumati cu arome de levantica, iasomie sau trandafir.

Puteti alege marimea care credeti ca se potriveste cu lucrurile pe care doriti sa le depozitati si spatiul pe care il aveti in dulap sau locul unde doriti sa puneti saci de vidat pana sezonul viitor.