Shopify leaga un parteneriat unic pe piata de Advertising. Cu cine s-a asociat gigantul in e-commerce?

de | nov. 4, 2019 | Internet

Inca de la lansare, Shopify si-a calculat fiecare miscare si a integrat in mixul de marketing al companiei o multime de optiuni pentru fiecare dintre cei 4 piloni de baza ai acestui concept: produs, pret, promovare si distributie.

A acordat o foarte mare atentie produsului, venind cu actualizari si cu module noi pentru platforma de fiecare data. S-a pozitionat ca platforma cu o politica de preturi extrem de accesibila, in raport cu beneficiile pe care le ofera. Ca distributie, platforma functioneaza global, ajutand zilnic milioane de antreprenori sa-si dezvolte o retea de vanzari online eficienta pe baza platformei. Iar acum, directorii Sopify au legat si un parteneriat unic in ceea ce priveste promovarea.

Shopify anunta parteneriatul cu Microsoft Advertising

Odata cu cea mai recenta integrare a noilor module, comerciantii care acceseaza site-uri realizate pe Shopify vor putea efectua cautari de produse direct din reteaua Microsoft in cadrul platformei de comert electronic.

Mai mult, Shopify Marketing, lansat anul trecut pentru a permite comerciantilor sa organizeze campanii de marketing pe diferite platforme de anunturi, a anuntat o integrare cu Microsoft Advertising saptamana aceasta.

Publicitatea Microsoft (fost Bing Ads) alimenteaza listele de cautari ale utilizatorilor Bing, Yahoo si AOL, precum si a unei retele de site-uri partenere. Astfel, cei ce au un website pe Shopify vor putea face direct reclama platita pe toate aceste canale.

De ce ar trebui sa ne pese de acest lucru?

Comerciantii care folosesc Shopify au acum optiunea de a-si extinde cu usurinta cautarile din reteaua de cautare Microsoft in interiorul platformei Shopify. Isi pot configura si gestiona optiunile de cautare si pot urmari rezultatele pentru toate magazinele Shopify, direct din reteaua Microsoft Advertising.  Iar antreprenorii care folosesc platforma au o sansa uriasa de a integra un nou canal de promovare in mixul de marketing.

Shopify accepta deja campanii Google Smart Shopping, carusel si publicitate dinamica pe Facebook si Story Ads pe Snapchat. Shopify Marketing isi propune sa ofere comerciantilor o platforma de vanzari si marketing integrata cu cat mai multe canale.

Platforma nu este singura care urmareste o abordare all-inclusive de vanzari si de marketing pentru a ajuta comerciantii sa simplifice fluxurile de lucru si sa atraga clientii pe magazinele partenerilor. BigCommerce are integrari cu Amazon, Google Shopping, Facebook, Instagram si Pinterest, printre altele. Totusi, Shopify este prima platforma de comert online, la momentul actual, care ofera integrare directa cu Microsoft Advertising.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

 • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
  Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
 • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.966)
  Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
 • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
  Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
 • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.060)
  De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
 • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.198)
  Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]