Luna noiembrie te pregateste cu lenjerii finet pentru dormitor!

de | oct. 30, 2019 | Servicii, Recomandat

Lenjerii Finet sunt ideale in timpul anotimpurilor racoroase, intrucat ofera, nu doar caldura, ci si un somn mult mai odihnitor pe parcursul noptilor reci. Lenjerii Finet sunt confectionate dintr-un material foarte gros si, totodata, foarte catifelat. De altfel, acestea pot fi folosite cu usurinta atat iarna, cat si pe timpul verii, deoarece compozitia acestora permit pielii sa respire.
lenjerii finet

De ce sunt atat de indragite aceste lenjerii finet?

In primul rand, trebuie mentionat materialul din care sunt confetionate. Faimosul finet, este un material obtinut printr-un proces special fiind cunoscut de peste 400 de ani. Fiind obtinut in totalitate din bumbac, un material care este extrem de cunoscut pentru proprietatile sale. Aceasta trasatura specifica finetului va face ca aceste asternuturi sa fie diferite fata de cele obisnuite, rezistand mult mai mult timp.
De asemenea, aceste lenjerii Finet au o proprietate foarte interesanta. De ce? Ei bine, ele sunt potrivite atat pentru sezonul rece cat si pentru cel cald. Cum este posibil acest lucru? Iarna iti va oferi nopti relaxante, caldura fiind retinut foarte bine in material, iar vara va lasa pielea sa respire fara nicio problema.
Daca si tu esti adeptul unor materiale de calitate atunci cand achizitionezi o lenjerie de pat, vino la Patone sa alegi din multitudinea de produse pe care ti le pun la dispozitie. Aici vei gasi mai multe modele de lenjerii finet, la o calitate superioara pentru ca tu sa te bucuri de un raport pret-calitate de neegalat.

Prin ce se diferentiaza aceste asternuturi de altele?

Optand pentru lenjerii finet ai oricand siguranta ca alegi un produs de calitate 100% romanesc. Acest lucru se datoreaza traditiei de peste 140 de ani de ani de notorietate a fabricii unde sunt realizate. Pe de alta parte, daca te gandesti sa-ti achizitionezi lenjerii finet satinat, Patone.ro te asigura ca faci o alegere potrivita. Textura moale si putin lucioasa a materialului ofera corpului tau o senzatie de imediata relaxare si confort sporit pe toata durata noptii.
In esenta, textura acestor asternuturi pentru dormitor de calitate superioara este destul de permeabila si nu permite supraincalzirea corpului. Ele pastreaza o temperatura confortabila pe tot parcursul noptii. Un alt aspect foarte important de mentionat este ca nu retin umezeaz. Acest lucru le face perfecte pentru sezonul estival datorita gestionarii caldurii. De altfel, sunt foarte potrivite si iarna, deoarece au capacitatea de a oferi caldura de care ai nevoie.
Datorita faptului ca materialul este foarte asemanator cu matasea, organismul tau va reusi sa se rasfete inca de la prima atingere.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]