O parte integranta a sarbatorii nuntii este meniul. La restaurantul NoNameEvents poti gasi un meniu de nunta, conceput in functie de traditii si obiceiuri si in functie de numarul invitatilor. O regula importanta a oricarui meniu nunta Bucuresti este sa tii cont de toate gusturile oaspetilor si, in acelasi timp, sa iti aloci corect bugetul.

Adesea, mirii acorda atentie organizatiilor contractante, bazandu-se pe experienta lor de munca. Si, de regula, sunt specialisti buni, insa nu pot sa prevada nuante individuale si sa tina cont de toate momentele referitoare la nunta ta. De aceea, cel mai bine ar fi sa discuti initial cu managerul restaurantului si apoi cu bucatarul restaurantului sau poti alege un meniu din cele existente, care sunt compune intr-un mod profesional. 

Pregatirea comenzii

Inainte de a efectua o comanda pentru un meniu nunta Bucuresti, ar trebui sa stii anumite nuante:

  • Cati invitati astepti la nunta ta? Aceasta cifra ar trebui sa fie cat mai exacta posibil (cu o abatere de +/- 2).
  • Ce fel de mancaruri, bauturi si bauturi racoritoare vrei sa fie pe masa ta.
  • Ar trebui sa stii ca printre cei invitati, pot exista persoane care prefera mai mult carnea sau mai mult pestele.
  • Marcheaza-i separat pe vegetarienii care pot fi prezenti printre oaspetii tai. De asemenea, evidentiaza-i pe cei care, de exemplu, tin post, astfel incat sa nu ramai fara meniu pentru astfel de persoane.

Nu poti tine cont de toate preferintele oaspetilor, si in acest caz, ar trebui sa te bazezi pe majoritate. Verifica lista invitatilor pe care ii astepti la nunta si incearca sa nu comanzi prea mult pentru a nu plati in exces. De asemenea, ar trebui sa comanzi mancaruri dovedite si familiare si sa nu experimentezi cu nume si retete exotice necunoscute. Intreaba bucatarul despre degustarea preliminara sau cel putin vizioneaza fotografiile cu ceea ce ti se descrie.

Pentru siguranta si confortul tau, ar trebui sa alegi optiuni comune de meniu nunta Bucuresti. Meniul de nunta include de obicei aperitive calde si reci, un fel principal, mai multe salate si, desigur, o friptura. Tortul poate fi facut la comanda.

Reguli pentru meniu nunta Bucuresti

Canoane stricte (traditii ale altor popoare)- ce ar trebui sa fie pe masa si ce nu. Aici exista cateva reguli care sunt respectate in cea mai mare parte, chiar si in culise, de majoritatea cuplurilor.

Sexul invitatilor joaca un rol important si ar trebui sa tii cont de acest lucru la alegerea meniului pentru nunta. Barbatii mananca mai mult, si prin urmare, ar trebui sa cresti cantitatea de alimente. Dintre bauturile posibile, sunt acceptabile: vin, sampanie, vodca, coniac, martini sau cocktail-uri, insa nu si bere.

A doua regula este zona de intampinare, pentru primirea oaspetilor. Serveste o mica gustare inainte de sarbatoarea principala. De obicei, aici sunt servite gustari reci si bauturi. Pentru inceput, se servesc, de obicei, fructe de mare, preparate reci cu branza, precum si legume proaspete. Meniul principal ar trebui sa aiba mai multe salate: cu carne, cu peste, cu pui si legume.

Pe masa ar trebui sa existe o multime de bauturi racoritoare, mai ales in sezonul cald. Poate fi suc, apa minerala, bauturi naturale din fructe etc.

O parte integranta a mesei este tortul. Si desi este servit chiar la sfarsitul petrecerii de nunta, toata lumea il asteapta. Vei avea nevoie de ceai sau cafea la tort. De asemenea, poti solicita deserturi portionate.