Super pret la meniu de nunta in Bucuresti

de | oct. 24, 2019 | Diverse

O parte integranta a sarbatorii nuntii este meniul. La restaurantul NoNameEvents poti gasi un meniu de nunta, conceput in functie de traditii si obiceiuri si in functie de numarul invitatilor. O regula importanta a oricarui meniu nunta Bucuresti este sa tii cont de toate gusturile oaspetilor si, in acelasi timp, sa iti aloci corect bugetul.

Adesea, mirii acorda atentie organizatiilor contractante, bazandu-se pe experienta lor de munca. Si, de regula, sunt specialisti buni, insa nu pot sa prevada nuante individuale si sa tina cont de toate momentele referitoare la nunta ta. De aceea, cel mai bine ar fi sa discuti initial cu managerul restaurantului si apoi cu bucatarul restaurantului sau poti alege un meniu din cele existente, care sunt compune intr-un mod profesional. 

Pregatirea comenzii

Inainte de a efectua o comanda pentru un meniu nunta Bucuresti, ar trebui sa stii anumite nuante:

  • Cati invitati astepti la nunta ta? Aceasta cifra ar trebui sa fie cat mai exacta posibil (cu o abatere de +/- 2).
  • Ce fel de mancaruri, bauturi si bauturi racoritoare vrei sa fie pe masa ta.
  • Ar trebui sa stii ca printre cei invitati, pot exista persoane care prefera mai mult carnea sau mai mult pestele.
  • Marcheaza-i separat pe vegetarienii care pot fi prezenti printre oaspetii tai. De asemenea, evidentiaza-i pe cei care, de exemplu, tin post, astfel incat sa nu ramai fara meniu pentru astfel de persoane.

Nu poti tine cont de toate preferintele oaspetilor, si in acest caz, ar trebui sa te bazezi pe majoritate. Verifica lista invitatilor pe care ii astepti la nunta si incearca sa nu comanzi prea mult pentru a nu plati in exces. De asemenea, ar trebui sa comanzi mancaruri dovedite si familiare si sa nu experimentezi cu nume si retete exotice necunoscute. Intreaba bucatarul despre degustarea preliminara sau cel putin vizioneaza fotografiile cu ceea ce ti se descrie.

Pentru siguranta si confortul tau, ar trebui sa alegi optiuni comune de meniu nunta Bucuresti. Meniul de nunta include de obicei aperitive calde si reci, un fel principal, mai multe salate si, desigur, o friptura. Tortul poate fi facut la comanda.

Reguli pentru meniu nunta Bucuresti

Canoane stricte (traditii ale altor popoare)- ce ar trebui sa fie pe masa si ce nu. Aici exista cateva reguli care sunt respectate in cea mai mare parte, chiar si in culise, de majoritatea cuplurilor.

Sexul invitatilor joaca un rol important si ar trebui sa tii cont de acest lucru la alegerea meniului pentru nunta. Barbatii mananca mai mult, si prin urmare, ar trebui sa cresti cantitatea de alimente. Dintre bauturile posibile, sunt acceptabile: vin, sampanie, vodca, coniac, martini sau cocktail-uri, insa nu si bere.

A doua regula este zona de intampinare, pentru primirea oaspetilor. Serveste o mica gustare inainte de sarbatoarea principala. De obicei, aici sunt servite gustari reci si bauturi. Pentru inceput, se servesc, de obicei, fructe de mare, preparate reci cu branza, precum si legume proaspete. Meniul principal ar trebui sa aiba mai multe salate: cu carne, cu peste, cu pui si legume.

Pe masa ar trebui sa existe o multime de bauturi racoritoare, mai ales in sezonul cald. Poate fi suc, apa minerala, bauturi naturale din fructe etc.

O parte integranta a mesei este tortul. Si desi este servit chiar la sfarsitul petrecerii de nunta, toata lumea il asteapta. Vei avea nevoie de ceai sau cafea la tort. De asemenea, poti solicita deserturi portionate.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]