Ghidul esential pentru o nunta intr-un ballroom Bucuresti

de | oct. 22, 2019 | Servicii

Nuntile in ballroom Bucuresti, precum Jadore-Ballroom.ro continua sa fie o optiune preferata pentru cupluri, indiferent de marimea sau stilul listei de invitati. In timp ce salile de bal s-ar putea sa nu para la fel de flexibile ca si alte locuri, acestea ofera o eleganta si confort care pot face ca stilul unei receptii de nunta sa fie ceva senzational!

Cuplurile au dovedit din nou ca, cu putina creativitate si cu un simt puternic al designului, se poate transforma un ballroom Bucuresti pentru a se potrivi practic oricarui stil de nunta. Indiferent daca va doriti o atmosfera moderna si minimalista sau ceva mai casual si mai rustic, aceste sfaturi generale si specifice stilului va vor ajuta sa creati nunta viselor!

IMPARTITI CAMERA

Frumusetea (si provocarea) unei nunti intr-un ballroom Bucuresti este ca aveti atat de mult spatiu cu care sa lucrezi. In loc sa stabiliti mese in jurul perimetrului si sa asezati un loc de dans la mijloc, creati un sentiment cald si primitor prin impartirea camerei in zone specifice. Ganditi-va la zonele de lounge, zona de cocktailuri, podeaua de dans, zona de luat masa, cabina foto si asa mai departe. Prin crearea de compartimente mai mici, adaugati interes vizual intregii incaperi, incurajati oaspetii sa se deplaseze in tot spatiul si puteti crea vibratii specifice pentru fiecare zona care mentine energia pe toata durata receptiei.

JUCATI-VA CU SPATIUL VERTICAL

Cand vine vorba de decor, poate fi greu sa faceti un ballroom Bucuresti mare sa se simta plin, daca nu ocupati spatiul vertical. Suprafetele, candelabrele si vazele inalte cu flori sunt elemente grozave pe care le puteti folosi ca piesele centrale ale mesei pentru a adauga inaltime decorului. De asemenea, puteti ocupa spatiul vertical cu instalatii florale, deschise sau verzi care atarna de tavan. Daca decideti sa folositi piese centrale inalte, retineti ca nu trebuie sa le puneti pe fiecare masa. Alternarea dintre piesele centrale la nivel inalt si cele de la masa adauga un interes vizual si mai mult si impiedica camerele sa se para prea aglomerate.

EXPLORATI-VA OPTIUNILE DE ILUMINARE

Daca aveti o nunta intr-un ballroom Bucuresti, eleganta sau clasica, candelabrele si iluminarea pot fi complet suficiente. Cu toate acestea, daca doriti sa adaugati o stare de spirit mai romantica, sa creati o senzatie mai casual sau pur si simplu nu va plac optiunile de iluminare incorporate, ar putea fi necesar sa explorati alte optiuni de iluminare. Inainte de a rezerva locul, faceti un tur in timpul receptiei, astfel incat sa puteti evalua iluminatul si sa discutati ce optiuni aveti de modificat (daca exista). Lumanarile sunt o modalitate ieftina, dar eficienta de a adauga romantism, dar iluminarea, luminile sclipitoare sau chiar un joc de culori sunt alternative excelente pentru iluminarea mai dramatica. 

LUCRATI CU PALETA DE CULORI A CAMEREI

Deoarece salile de bal tind sa aiba culori si decoruri proprii, este important sa tineti cont de acest lucru atunci cand alegeti paleta de culori. Cand faceti parcursul initial, faceti fotografii si faceti note cu toate culorile din camera. Cand este timpul sa alegeti culorile pentru nunta dvs., fie alegeti cateva culori din camera, fie asigurati-va ca cele alese completeaza culorile existente, astfel incat decorul dvs. sa nu arate prea aglomerat.

DRAPEAZA PLAFONUL SI / SAU PERETII

Daca nu puteti face ca paleta de culori a camerei sa functioneze cu designul dvs. sau doriti sa creati un aspect mai dramatic, intrebati coordonatorul locatiei daca puteti adauga draperii pe tavan si/sau pe pereti. Cand este facuta corect, draperia adauga un sentiment intim si un aspect de lux la o sala de bal. Ca si in cazul iluminatului, se recomanda sa discutati aceasta idee cu coordonatorul locului inainte de a rezerva locul, deoarece necesita efort si timp suplimentar si s-ar putea sa fie ceva pe care nu toate locurile sa si le permita.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]