Magazinul online Led Concept iti ofera cele mai ieftine tuburi led de pe piata pentru ca tu sa economisesti la factura de curent electric. Tuburile led de la Led Concept iti asigura un sistem de iluminare complet si foarte eficient la cel mai mic pret din Romania, pentru ca tu sa scapi de vechile neoane mult mai simplu. Daca iti doresti sa ai un sistem de iluminare economic si cu putere mare, alege un sistem de iluminat cu tuburi led. Inlocuieste vechiile tuburi florescente cat mai repede pentru a te bucura de o multime de avantaje!

Ce avantaje ofera aceste sisteme de iluminat?

In primul rand trebuie mentionata eficienta din punct de vedere al costurilor. Desi acest tip de material necesita o investitie initiala mai mare, reflectata in costul mai ridicat de achizitionare, sumele se amortizeaza rapid, pentru ca produsele beneficiaza de o durata de viata extrem de crescuta si asigura un consum foarte scazut fata de sistemele clasice de iluminat.

In plus, ele aceste tuburi LED sunt foarte prietenoase cu mediul, in special datorita faptului ca nu contin deloc substante toxice periculoase precum mercurul sau plumbul. Astfel, ele nu sunt responsabile pentru poluarea mediului atunci cand nu mai pot fi utilizate, dar nici nu emit raze UV sau infrarosii atunci cand se afla in uz. De asemenea, instalarea acestor tuburi este foarte usoara, fiecare gospodar putandu-si inlocui singur tuburile, fara a necesita ajutorul unui specialist. Acestea se instaleaza simplu si nu necesita ajustari speciale.

Un alt avantaj mult mai mare, ce se reflecta in confortul utilizarii si este probabil cel mai important motiv pentru alegerea acestui tip de sistem de iluminat, este rezistenta in timp mult mai mare a produsului si costurile extrem de mici de intretinere, lucru ce, pe termen lung, reprezinta un castig financiar observabil pentru utilizator.

TUBURI LED VS TUBURI FLUORESCENTE

In primul rand, pentru cei ce vor sa aibe o casa cat mai “verde”, este bine de stiut ca tuburile led comparativ cu cele fluorescente sunt mai prietenoasecu mediul din doua puncte diferite de vedere.
Primul, referitor la consum, se bazeaza pe faptul ca pentru producerea unui MegaWatt se emit 430kg de CO2 in atmosfera fapt din care rezula ca pentru o cantitate mai mica de curent produsa se eibereaza o cantitate mai mica de CO2 in aer. Deci, avand in vedere ca un tub led consuma mai putina energie decat un neon automat va genera mai putina poluare conexa.

Cel de al doilea element concludent se refera la pericolul pe care il reprezinta acestea pentru mediu in eventuala cauza in care sunt manipulate in mod defectuos. Astfel in cazul unor tuburi led care se sparg poluarea este minora, tinzand spre 0, fata de situatia in care un neon s-ar sparge si ar elibera in aer toti compusii chimici din componenta sa.