Orice persoana isi doreste o locuinta curata, foarte bine ordonata si care sa aiba o atmosfera cat mai primitoare, insa pentru a ne putea bucura de toate aceste lucruri, este necesar sa ne asiguram ca oferim locuintei noastre toata atentia cuvenita. Indiferent ca vorbim despre igienizare sau despre reamenajare, cert este faptul ca fiecare dintre aceste lucruri sunt necesare pentru a ne putea asigura un grad cat mai ridicat de confort. Intretinerea unei locuinte este departe de a fi un lucru simplu avand in vedere ca pe langa foarte multa migala, dedicare si timp, este necesar in acelasi timp sa facem si diverse investitii pentru acest lucru. In mod regulat notam pe o lista lucrurile pe care le avem de cumparat pentru buna intretinere a locuintei, insa mai mereu uitam de cate un lucru important.

Pe langa produsele de curatenie pe care le utilizam in mod regulat, exista o serie de consumabile pe care le utilizam frecvent si pe care este important sa le avem mereu in locuinta. Pentru ca exista o diversitate destul de mare de produse de care avem nevoie in mod constant, am alcatuit o lista cu 5 dintre cele mai importante consumabile care nu ar trebui sa ne lipseasca din cadrul locuintei.

   1. Bateriile.

    Bateriile de tot felul ne sunt astazi mai utile ca niciodata daca tinem cont de faptul ca aproape tot ceea ce ne inconjoara este actionat electric. Ceasul de perete, telecomanda, diverse jucarii pentru cei mici, lanternele, reprezinta doar cateva exemple de produse pentru care este necesar sa avem la indemana baterii pentru a le putea pune in functiune, asadar, cateva baterii de diferite tipuri reprezinta o achizitie destul de inteleapta.

   2. Prosoapele de hartie.

    Un produs foarte uzual, pe care il utilizam cu precadere in bucatarie sunt prosoapele de hartie, care in prezent am putea spune ca reprezinta un standard si o alternativa foarte buna la prosoapele clasice, pe care eram nevoiti sa le curatam periodic. Asadar, adauga in lista de cumparaturi si un set de prosoape de hartie. 

   3. Folii alimentare.

    Indiferent ca vorbim despre foliile de plastic sau despre cele de aluminiu, acestea ne pot ajuta in egala masura sa pastram pentru mai multa vreme prospetimea alimentelor. Putem include in aceasta categorie si sacii menajeri care de asemenea au o utilitate foarte importanta in orice casa.

   4. Diverse rezerve pentru anumite produse.

    Daca folosesti un odorizant pentru camera, sau anumite produse antiinsecte, etc, cu certitudine vei avea nevoie de cateva rezerve pentru acestea. In acest fel, nu vei ramane niciodata fara produsele de care ai nevoie (lucru care ni se intampla destul de des, exact in momentele in care avem cea mai mare nevoie de ele)

   5. Manusi pentru curatat.

    Manusile utilizate in procesul de curatare al locuintei reprezinta de asemenea achizitii importante avand in vedere ca acestea ne protejeaza pielea mainilor de diferite substante daunatoare, care se regasesc de cele mai multe ori in solutiile pentru curatat sau in diverse alte produse utilizate pentru igienizarea locuintei.