Cu siguranta vi s-a intamplat sa va faceti manichiura si intr-un timp scurt oja incepe sa se exfolieze si unghia pur si simplu sa se rupa.De ce se intampla acest lucru?Este o combinatie intre aplicare, calitatea ojei si sarcinile pe care le faceti zi de zi.

Este intr-adevar o situatie dificila, mai ales cand trebuie sa iesiti si vedeti ca unghiile au devenit un adevarat dezastru.

Dar nu trebuie sa va faceti griji pentru ca va aducem solutia ideala: oja semipermanenta cameleon lila rossa.Oja semipermanenta cameleon lila rossa este o tehnica de manichiura care va permite sa aveti unghii perfect pictate, fara nici un defect timp de cel putin doua saptamani. Nu mai trebuie sa va faceti griji pentru a merge la plaja sau la piscina, sau chiar sa spalati vasele pentru ca va distrug unghiile; deoarece acest lucru nu se va intampla.

Oja semipermanenta cameleon lila rossa este aici pentru a ramane si pentru a rezolva problema o data pentru totdeauna.Aceasta oja semipermanenta cameleon lila rossa este un gel acrilic care formeaza un amestec cu oja traditionala si, odata aplicata, este uscata cu o lampa UV.Oja semipermanenta cameleon lila rossa odata aplicata, are aceeasi textura ca si cea traditionala, dar are chiar mai multa stralucire si este pastrata intacta pana la 15 sau 18 zile.

Cum functioneaza acest gel de lac:

Vom incepe cu o pregatirea unghiilor, curatati-le si impingeti cuticulele. Dupa preparare se aplica o baza care este uscata timp de aproximativ 30 de secunde sub o lampa UV.Odata ce baza a fost aplicata, se incepe aplicarea a doua straturi de oja, permitandu-i sa se usuce timp de 30 de secunde fiecare; si, in sfarsit, este asezat un strat superior care si el trebuie uscat la lampa UV.

Aplicarea acestei tehnici dureaza aproximativ intre 25 si 30 de minute, spre deosebire de ojele clasice care nu necesita mult timp, dar unghiile sunt perfecte de la inceput.