Pentru a sublinia atmosfera in care va avea loc cea mai de neuitat nunta din viata mirilor, merita sa abordam in special problema proiectarii salii cu decoratiuni nunta. Nu numai estetica este importanta, ci si conditiile bugetare, tematice si organizarea. Multi se gandesc singuri sa-si decoreze sala de nunta, evitand sa solicite designerii moderni.

Decorarea salii de nunta este o etapa importanta in planificarea nuntii. Pentru ca tehnicile utilizate sa arate armonios in ansamblul intregului eveniment, ar trebui sa iei in considerare contextul temei nuntii.

De putin timp, utilizarea formelor si instalatiilor neobisnuite realizate din plastic, capata impuls. Decoratorii se indeparteaza treptat de decoratiile pe scara larga, concentrandu-se pe detalii. Acest lucru poate fi vazut in proiectele prezentate de multi designer decoratori.

Decoratorii sunt mai atenti la detalii. Pentru sarbatoare, este luat intregul set de dispozitive, adica pahare interesante, platouri de substitutie si diverse decoratiuni de nunta. In trecut fetele de masa, servetelele si scaunele erau considerate suficiente.

Acum, impresia generala este elaborata mai atent, decorurile sunt tematice pentru a crea senzatii neobisnuite oaspetilor. In fiecare detaliu, decoratiunile de nunta sunt  implicate intr-un singur intreg. Cei mai buni decoratori si echipele creative implicate in organizarea nuntii,  vin cu idei indraznete. Exista o dezvoltare non-stop, care este foarte placuta.

Crearea designului salii de nunta

Crearea unui design necesita mai intai selectarea unei Sali de nunta adecvate. In acest sens, se bazeaza pe numarul de oaspeti, pe comoditatea transportului, precum si pe bugetul disponibil. Poate ca doresti sa organizeaza o nunta solemna chiar si in sala de sport a scolii. De asemenea, sala de nunta poate fi decorata intr-un spatiu deschis.

Un exemplu in acest sens este nunta la malul marii sau in padure, deoarece, astfel de optiuni sunt acum in voga. In cautarea ideilor interesante de decoratiuni nunta, care se indeparteaza de decorurile standard, tinerii folosesc creativitatea maxima. Daca te gandesti cu atentie la decorul salii de nunta alese, atunci nici nu mai conteaza in ce conditii va fi organizata nunta. 

Cu toate acestea, lipsa gustului si urmarirea luxului ostentativ, vor transforma chiar si o sala de nunta confortabila intr-una  standard. Principiul de baza al decorarii unui loc de nunta este sentimental  proportiei. Decoratiunile pot fi realizate cu propriile maini si in acest sens, ai nevoie de decoratori profesionisti.

Este permisa utilizarea tesaturilor cum ar fi, fete de masa, perdele, draperii, arcade, panglici de matase. De asemenea, ai nevoie de decoratiuni nunta pentru arcade, ghirlande, aranjamente florale.  Peretii pot fi decorati cu elemente decorative individuale, pe care doresti sa le evidentiezi. Te poti folosi de  flori proaspete, aranjamente florale, buchete, ghirlande etc. 

Decoratiuni nunta pentru mese

Urmeaza decoratiuni nunta pentru mese, care pot fi inscriptii de salut, aranjamente florale folosind bijuterii special pentru decor si suporturi cu elemente decorative,  baloane in diferite dimensiuni, forme si culori pentru a forma compozitii. La baza nuntii este triumful iubirii, tandretii si romantismului. Este posibil sa subliniezi aceste aspecte in timpul nuntii, datorita lucrurilor minunate.

Baloanele si tesaturile curgatoare sunt cea mai buna solutie pentru romantici. Iluminatul proiectat corect va ajuta la crearea unei atmosfere intime. Pe mesele oaspetilor pot fi asezate vase mici umplute cu apa si picaturi de glicerina amestecate cu petale de flori. Decoratiunile pentru nunta sunt multe, insa doar cei experimentati stiu sa le imbine cu succes.