Cum alegi locatia pentru petrecerea de nunta?

de | oct. 8, 2019 | Servicii

    Tocmai ai decis sa va uniti destinele si sa organizezi un eveniment memorabil, astfel incat sa poti avea ce arata si povesti nepotilor? Trebuie sa stii ca pentru ca acest eveniment sa fie perfect, este necesar ca acel ballroom nunti sa fie specializat in organizarea unor evenimente de calitate, iar serviciile oferite de acesta sa fie impecabile. Pe scurt, este necesar sa gasesti locatia ideala pentru organizarea unei nunti de vis.

    Totusi, este necesar sa tii cont in primul rand de perioada din an cand va avea loc minunatul eveniment si sa alegi sala de evenimente tinand cont de aceste lucruri.

 Nunta in sezonul cald? Ce trebuie sa stii?

   Daca data nuntii tale este in una dintre lunile de primavara, trebuie sa stii ca ai facut o alegere potrivita, iar luna aprilie este una dintre cele mai recomandate luni pentru o nunta. Acest lucru se datoreaza faptului ca vremea poate fi potrivita, nici prea cald, nici prea rece si vei putea sa optezi pentru foarte multe flori de sezon, atat pentru buchetul de mireasa, cat si pentru amenajarea salii de evenimente. Totusi, este recomandat sa se opteze pentru un ballroom nunti ce ofera spatii inchise, caci primavara este un anotimp destul de capricios.

   Pentru perioadele calduroase din timpul verii, se poate opta pentru o sala de evenimente care permite montarea unor corturi sau amenajarea unei gradini pentru acest scop. Este cunoscut faptul ca daca ai optat pentru o nunta care va avea loc in timpul verii, totul va fi mult mai simplu, atat pentru invitati, cat si pentru tine si partenerul sau partenera ta, atat in ceea ce priveste organizarea nuntii, cat si legat de alegerea tinutelor festive.

Alege ofertele de ballroom nunta in Bucuresti de la J’adore Grand Ballroom!

Nunta in sezonul rece? Ce alegi?

   Daca te afli printre cei care aleg sa isi organizeze nunta toamna, atunci se recomanda utilizarea unor decoratiuni in culorile acestui anotimp, dar si alegerea unor meniuri cat mai sofisticate si inovative.  Acest anotimp este ideal pentru nuntile in stil clasic sau vintage, dar este nevoie sa stabilesti cu reprezentantul acelui ballroom nunti care este data evenimentului.

  In schimb, daca alegi data evenimentului in sezonul rece, atunci vei beneficia de cele mai multe oferte si reduceri, astfel ca vei putea folosi aceasta suma de bani in alte scopuri. Aceasta este si perioada cand vei putea realiza o sedinta foto de exceptie. 

  Daca optezi pentru date diferite pentru cununia civila si cea religioasa, vei putea sa te bucuri de anotimpuri diferite, de decoruri si tinute diferite si de amenajari diferite ale salii de evenimente alese. 

Ce meniu de nunta trebuie sa alegi?

  De indata ce ai ales un ballroom nunta, trebuie sa te ocupi si de ceea ce va fi servit invitatilor drept meniu de nunta, caci preparatele culinare sunt un alt punct de mare interes pentru nunta de vis. 

  Este recomandat ca atunci cand se alege meniul, sa aiba loc in prealabil o degustare a preparatelor, caci in acest fel vei putea sa verifici cat de pregatit este bucatarul si cat de savuroase si gustoase vor fi preparatele.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]