Integreaza plasa sudata zincata in viitorul tau proiect

Plasa sudata zincata este un material realizat din otel, un material metalic fiind de fapt o plasa care se utilizeaza pentru cresterea rezistenti suprafetelor din beton. Barele din care sunt confectionate acestea sunt dispuse perpendicular si sudate intre ele la fiecare punct de interesectie pentru rezistenta sunt dispuse perpendicular si sudate intre ele la fiecare punct de interesectie pentru rezistenta.

plasa sudata zincata

In acest fel, plasa sudata zincata reprezinta cea mai buna solutie atunci cand doriti sa mariti rezitenta peretilor sau a suprafetelor de beton din cadrul unei constructii.

In functie de ce criterii o alegem?

In functie de propietatile respectivei constructii, trebuie sa alegem diametre specifice pentru barele de otel din care este alcatuita aceasta, diametrele barelor fiind de cel putin 5mm. Plasa sudata zincata trebuie sa fie mereu la suprafata, chiar daca vorbim despre unghiuri curbe sau unghiuri drepte. Mai exact, aceasta trebuie sa fie integrata in placile care compun peretii, in zidurile de sprijin sau in plansee, dar niciodata nu trebuie utilizata ca element structural care este supus la o torsiune constanta si ridicata.

Una dintre proprietatile esentiale pe care le are plasa sudata zincata este procesul de zincare la care este supusa aceasta in timpul procesului de fabricatie. Tocmai datorita caracteristicilor care reies in urma acestui proces, tipul acesta de plasa este atat de dorit de specialistii din domeniu.

Cele mai importante caracteristici si proiecte

Fiind un material versatil, plasa sudata zincata isi gaseste mai multe intrebuintari. Se pot aduce in discutie urmatoarele:

  1. In cadrul proiectelor de constructie poate fi folosita la armare;
  2. Este perfecta in crearea custilor pentru animale si pasari;
  3. Aest tip de material reprezinta alegere potrivita in ingradirea spatilor, terenurilor, delimitarilor de drum si a cailor ferate si a autostrazilor;
  4. Deoarece poate ajuta la fixarea si armarea materialului termoizolator din cadrul constructiilor traseelor si conductelor de apa si canalizare, aceasta este recomandata de specialisti in cadrul acestor proiecte;
  5. De asemenea, mai este recomandat sa se foloseasca acest material de constructie in armarea sticlei folosite in industrie;
  6. Nu in ultimul rand, se poate utiliza acest tip de plasa in constructia de cosuri in depozite, magazine si asa mai departe.