Ce camasi de barbati purtam in 2015?

de | apr. 6, 2015 | Fashion

hulberNu este o noutata ca moda isi schimba tendintele de la un sezon la altul, insa de asemenea, nu este un secret ca domnii au inceput sa puna din ce in ce mai mult accentul pe tinutele lor vestimentare, alcatuind out-fituri demne de adevarata apreciere a doamnelor.

Pentru ca ne aflam intr-un nou sezon, magazinul online Hulber s-a ocupat de crearea celor mai fashionable camasi de barbati care vor pune in evidenta atitudinea macho a fiecarui barbat.

Noua colectie de camasi barbatesti te va ajuta sa iti creezi tinute vestimentare casual, smart-casual sau business, insa nici stylish-ul elegant nu este trecut cu vederea!

Cum sa creezi o tinuta vestimentara casual cu o camasa de barbati marca Hulber

In primul rand, in acest sezon se pune accentul pe detaliile speciale ale designului precum dungi, buline, patratele sau caroruri, iar colectia de camasi de barbati a magazinului online Hulber ( https://www.hulber.ro/camasi-barbati/camasi-barbati.html ) respecta aceste caracteristici de ultima noutate in domeniul fashionului.

Fiind perfecte pentru a completa tinutele casual,astfel de camasi de barbati pot fi purtate impreuna cu o pereche de jeansi in nuante inchise sau deschise, modelele apropiate stilului, iar pentru a le accesoriza cum se cuvine, domnii pot opta pentru o cravata simpla sau un papion in nuante neutre.

Daca cele doua tipuri de accesorii nu sunt potrivite gustului, atunci o camasa de barbati in carouri nu va cere sa fie accesorizata, datorita gulerului button down, fiind in acest sens alegerea perfecta!

Obitne un out-fit business cu modele de camasi de barbati Hulber

Pentru cei care adora stilul business, in colectia de camasi de barbati Hulber ei pot opta pentru produsele in nuante discrete. De exemplu, o camasa de barbati business este reprezentatata de cea obtinuta din tesatura fina, roz, care pun in evidenta imaculatele mansete albe.

De asemenea, gulerul de un alb stralucitor este recomandat sa nu fie accesorizat pentru a oferi un rafinament simplu tinutei vestimentare masculine! Pentru stilul business casual este recomandata o camasa de barbati de tip jeansi care va putea completa cu acuratete perechea de blugi purtata.

In plus, aceasta poate fi purtata atat la birou,cat si in timpul liber, reusind sa puna in evidenta aerul fashionist al celui care o poarta!

Comanda online camasi barbatesti din magazinul online Hulber.ro si bucura-te de o primavara reusita in care prezenta ta masculine nu poate trece neobservata de doamnele atente la orice detaliu!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.237)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.939)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.032)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.157)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]