Montati prize Panasonic in birourile firmei, pentru siguranta si confort

de | feb. 23, 2018 | Home & Deco, Electrice

Pentru birourile firmei inlocuirea sau instalarea de la bun inceput de prize Panasonic este recomandata datorita calitatii deja confirmate pentru utilizare pe termen lung. In functie de necestitatile practice ale biroului se pot alege prize Panasonic simple sau duble, fiecare dintre acestea fiind construite pentru a fi conectate inclusiv la firul de pamantare.

Daca sunteti in faza de constructie a locatiei pentru birourile firmei, este important sa verificati ca toate punctele unde vor fi montate prize Panasonic sunt dotate cu al treilea conductor care asigura pamantarea in caz de defectiune a aparatului ce este conectat la respectiva priza.

priza dubla Panasonic

Calitatile cu care vin aceste prize Panasonic sunt vizibile inca inainte de a fi montate. In totalitate materialele au fost alese incat sa ofere utilizatorului doua beneficii importante pe o durata mare de utilizare.

Inainte de orice vom arata ca partea electrica, de conexiune a conductorilor, este realizata cu materiale solide pentru preluarea si retinerea ferma a cablurilor electrice. Clemele de contact pentru stecher respecta si ele strandardul in domeniu. Este suficient sa faceti o simpla proba „la rece” cu introducerea unui stecher in aceste prize Panasonic. Veti simti la propriu cum acesta ramane ferm prins in corpul prizei, lucru care indica in contact perfect.

Clemele de fixare in doza sunt la randul lor prevazute cu arc care mentine sistemul de prindere in cea mai buna pozitie pana cand priza este fixata in doza. In practica acest lucru este foarte important pentru ca ajuta la montarea usoara si in pozitia corecta a oricarei dintre prize Panasonic veti instala.

Cu aceeasi atentie sunt proiectate si sistemele de prindere a cablurilor electrice la contactele prizei. Pentru fiecare pol exista cate doua gauri de ghidaj in asa fel incat prinderea in clema de contact sa fie facuta precis, exact pe locul unde forta de strangere este distribuita cel mai bine. Metalul din care sunt fabricate clemele de pamantare este la randu-i flexibil si dezvolta tensiunea de apasare potrivita pe lamelele stecherului tip schuko.

Al doilea beneficiu primit la utilizarea de prize Panasonic se refera la calitatea materialelor de finisaj estetic si simultan nivelul de protectie in utilizare. Forma, culoarea alb si stabilitatea partii exterioare a noilor prize Panasonic ofera confort in utilizare si elimina riscul desprinderii accidentale a mastii frontale de protectie.

1

Odata montate aceste prize Panasonic devin parte integranta din spatiul birourilor firmei si vor putea fi utilizate conform cu specificatiile producatorului in sensul conectarii la acestea pana la un anumit nivel de consum al aparaturii folosite.

De regula aceste prize Panasonic vor alimenta aparatura obisnuita de birou, insa atunci cand sarbatorile se apropie, sau un eveniment al firmei merita marcat, vor fi perfecte si pentru conectarea unui kit banda led RGB in scopul iluminarii decorative.

Te-ar mai putea interesa si....

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

7 idei de amenajare a gradinii din fata casei

Amplasarea gradinii din fata casei poate fi un element important pentru aspectul exterior al acesteia, dar poate deveni, de asemenea, un loc de relaxare si de petrecere a timpului liber pentru intreaga familie. Iata cateva idei de amenajare a gradinii din fata casei:...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]