Cele mai interesante statistici despre nunti la nivel global – Iata cat costa un DJ de nunta!

de | dec. 11, 2017 | Servicii, Diverse, Recomandat, Showbiz

Stim cu totii ca nunta este un eveniment special din viata unei femei, dar si in viata barbatului de langa ea are aceeasi importanta. Pentru ca acest eveniment sa iasa asa cum ne-am dorit, de multe ori facem o multime de sacrificii si investitii.

Fie ne dorim o atmosfera electrizanta si angajam un DJ nunta extrem de scump, fie dorim un local de lux sau poate avem pretentii exotice in ceea ce priveste meniul. Toate acestea fac ca nunta sa fie o reala cheltuiala. Insa, aceasta trebuie si justificata intr-o anumita masura.

Ce credeti ca spun statisticile globale despre aceste cheltuieli de nunta? Sunteti interesati care este costul real al fiecarui aspect din cadrul unui asemenea eveniment? Cititi articolul in continuare pentru a afla!

Cat costa un DJ de nunta profesionist?

Stiati ca specialistii au calculat la nivel global cheltuielile in ceea ce priveste entertainment-ul, iar calculele releva faptul ca doar 5% din buget se investesc in asemenea activitati? Ei bine, in cadrul acestora intra si muzica si scenografia, chestiuni ce tin de DJ-ul angajat.

Cu toate acestea, fiecare invitat este predispus de doua ori mai mult sa tina minte muzica sau modul in care s-a distrat la nunta, fata de orice alt aspect.

Asadar, 5% din bugetul unei nunti este extrem de putin pentru un DJ de nunta profesionist.

72% dintre mirese spun ca nu le-a ajuns timpul pentru pregatiri

Stim cat de dificile sunt femeile in combinatie cu stresul si cu termenele limita, mai ales cand vorbim de propria nunta. Ei bine, peste 70% dintre mirese se plang dupa nunta ca nu au avut destul timp pentru organizare.

Si, surprinzator sau nu, de abia dupa nunta aproape 100% dintre ele spun ca ar fi cheltuit cu siguranta MAI MULT BUGET PE DISTRACTIE! Iata ca acei 5% despre care spuneam par a nu fi suficienti pana si in ochii lor. Insa dupa nunta este deja prea tarziu.

Ganditi-va sa angajati un DJ de nunta profesionist, insa inaintea evenimentului. Nu plangeti dupa el atunci cand s-a terminat deja nunta. 

81% dintre invitati spun ca isi aduc aminte cel mai usor DJ-ul sau trupa care a cantat

Atunci cand sunt intrebati, invitatii nu-si aduc aminte neaparat costumatia mirilor, meniurile sau pe cine au intalnit la nunta. Insa peste 80% din ei isi aduc aminte imediat trupa care a cantat sau DJ-ul angajat. Inca un plus pentru partea de entertainment. Se pare ca aceasta valoreaza mai bine decat jumatate de nunta, desi nimeni nu se gandeste sa investeasca mai mult de 5% in acest sens. 

65% dintre miri aleg trupa in locul DJ-ului

DJ-ul nu mai este atat de cautat in zilele noastre. Mai multi oameni tind sa aleaga o trupa care sa mentina atmosfera. Eventual, foarte multi aleg sa angajeze o trupa care canta live. DJ-ul reprezinta insa a doua optiune, imediat in top.

Care este costul real al unui DJ de nunta in lume?

Specialistii au calculat media pe costul unui DJ, iar aceasta a reiesit in jurul a 1500$ pentru 4 – 5 ore de entertainment. Insa preturile pot ajunge si la 3.5 milioane de dolari, in functie de nunta si de invitati. Totusi, majoritatea oamenilor plateste intre 500 – 1500 dolari pe o reprezentatie a unui DJ de nunta.

 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.952)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.047)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.175)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]