4 Motive pentru care sa apelezi la un salon de masaj erotic

de | dec. 3, 2017 | Servicii

Chiar daca traim intr-o lume moderna si avem cu toti acces la fel si fel de informatii, exista inca cateva subiecte pe care le consideram tabu, despre care nu vorbim foarte mult, chiar daca acestea fac mai mult sau mai putin parte din viata fiecaruia dintre noi. Masajul erotic, sau senzual cum preferam sa ii mai spunem este unul dintre acele subiecte pe care preferam sa la tinem pentru noi, motiv pentru care de cele mai multe ori evitam sa apelam la sedinte de masaj erotic, fara a lua in calcul faptul ca acesta aduce un cumul de avantaje si beneficii atat organismului, cat si vietii de cuplu. Mai mult decat atat, masajul erotic are o eficienta mult mai mare in ceea ce priveste inlaturarea stresului si relaxarea intregii musculaturi.

Masajul erotic are o istorie foarte indelungata avand in vedere ca acesta se practica inca din cele mai vechi timpuri, avand inca de pe atunci o eficienta recunoscuta in ceea ce priveste inlaturarea stresului si inducerea unei stari de relaxare. O sedinta de masaj erotic se poate obtine forate simplu de la saloane de masaj erotic profesioniste, acolo unde regasesti specialisti in arta realizarii masajului senzual. Iata insa 4 motive pentru care sa lasi prejudecatile deoparte si sa apelezi la o sedinta de masaj erotic.

Te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de stres.

Stresul si oboseala sunt doua aspecte din ce in ce mai prezente in viata noastra, motiv pentru care trebuie sa invatam sa le facem fata. O sedinta de masaj erotic reprezinta o metoda practica prin care putem inlatura aceste mici inconveninente care nu ne permit sa ne bucuram de micile frumuseti ale vietii. Masajul erotic ajuta numerosi muschi sa se relaxeze, astfel ca in urma unei astfel de sedinte, ne vom simti mult mai bine si vom uita complet de stres, macar pentru cateva clipe.

Ajuta la detoxificarea organismul.

Dat fiind faptul ca stilul de viata modern ne pune de multe ori in situatia de a adopta un stil de viata mai putin sanatos, acest lucru are ca si rezultat acumularea unui numar mare de toxine in organism. Prin intermediul sedintelor de masaj erotic, aceste toxine vor fi inlaturate de catre organism mai rapid si mai eficient, lucru care va duce la pastrarea sanatatii organismului.

Imbunatateste activitatea inimii.

Inima este “motorul” organismelor vii, astfel ca este foarte important sa ne asiguram ca o protejam astfel incat aceasta sa poata functiona normal. Sedintele de masaj erotic pot imbunatati semnificativ activitatea inimii, lucru care o va mentine mereu sanatoasa. Mai mult decat atat, masajul erotic poate aduce numeroase beneficii si altor organe ale corpului.

Ajuta la eliberarea serotoninei.

Serotonina sau asa-zisul hormon al fericirii este responsabil pentru starea noastra de bine. Masajul erotic este recunoscut peste tot in lume pentru faptul ca ajuta la eliberarea acestui hormon, motiv pentru care dupa fiecare sedinta de masaj erotic avem inexplicabil o stare generala de bine, datorata eliberarii in organism a acestui hormon al fericirii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]