Pantaloni pentru copii cu un design special

de | sept. 24, 2017 | Fashion

pantaloni pentru baietiDe ceva timp, multi parinti au inceput sa puna accentul pe design-ul articolelor de imbracaminte pe care copii lor le poarta. Chiar daca calitatea a ramas pe primul loc, un aspect extrem de normal, design-ul ajunge aproape pe acelasi plan cu calitatea, permitand aparitia unor magazine care comercializeaza branduri renumite la nivel international.

Printre cele mai cool magazine, care are un portofoliu solid de branduri in spate, am identificat magazinul online Mr.Pich. Acesta este unul dedicate copiilor si mai ales hainutelor, chiar daca in colectiile acestuia gasim si accesorii precum asternuturi de pat sau saci pentru jucarii.

Cei mai chic pantaloni pentru baieti de la Mr.Pich

Fie ca vorbim despre modelele de pantaloni pentru baieti scurti sau lungi, acestia sunt creati cu mare atentie la calitate, design si detalii de branduri precum BangBang CPH, Booso, Gugguu, KuKukid, Snurk sau The Fifth Child.

In ceea ce priveste materialele utilizate, modelele de pantaloni pentru baieti de la Mr.Pich sunt confectionati din 100% bumbac sau jeans. Design-ul pantalonilor este unul inspirat din stilul urban-chic, lejeri si cu linii asimetrice. Paleta de culori este una variata, de la nuante neutre de negru, gri si alba, la culori precum verde, albastru sau portocaliu.

Print-ul este cel mai intalnit design pe care producatorii l-au aplicat pantalonilor pentru baieti. Astfel, poti gasii modele de pantaloni cu printuri geometrice sau printuri cu diferite elemente de design.

Avantaje de cumparare din magazinul online Mr.Pich

Daca hainutele pentru copii de la acest magazin online ti-au facut cu ochiul si doresti sa ii cumperi celui mic o noua pereche de pantaloni, atunci trebuie sa stii ca orice client nou care doreste sa se inscrie la newsletter, primeste automat un voucher cu 5% reducere pentru orice comanda. In plus, daca comanzi produse a caror valoare depaseste 200 de RON, atunci transportul este gratuit. Plata poate fi facuta atat online, prin card bancar, cat si ramburs, atunci cand coletul ajunge la tine.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.051)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]