Oare ai ceea ce-ți trebuie pentru a fi model de videochat?

de | iul. 11, 2017 | Life, Fashion

Ce face ca un model să fie unul de success?
Cum știi că ai ceea ce-ți trebuie?

Răspunsul variază de la un model la altul, fiind atât de multe tipuri de modele, fiecare dintre ele având nevoile sale, calitățile sale și atuurile sale. Posibil că deja ai citit detalii despre viața de model de videochat, însă te mai întrebi „Am ceea ce trebuie pentru a fi model de videochat, sunt destul de sexy, de draguță, de frumoasă? Am destul șarm pentru a avea succes?”

Multe femei sunt speriate de ceea ce înseamnă noțiunea de „model de videochat” și asta e păcat. Aceste femei chiar ar putea străluci în fața camerei. Ceea ce nu știu ele este faptul că, un model de videochat nu arată ca un model! Uită de dimensiuni standard! Nu ai 90-60-90? Scapă de gând! Ai câteva kilograme în plus? Ar trebui să fie ultima ta problemă! Pistrui? Sânii mici? Nasul mare? Chiar nu e o problemă.

De ce ai nevoie? Royal Studios îți spune secretul:
Simțul umorului! Fă ca acest job să fie unul amuzant de fiecare dată când ai ocazia.
Simțul umorului pentru un model de videochat este esențial. Să poți să râzi în fața clienților cu chef de glume sau să faci haz de o circumstanța stanjenitoare, este un AS pe care-l poți avea în mânecă în activitatea de model dar și pentru sănătatea ta mentală.

Creativitate! Folosește-ți imaginația din plin! Nu fi acea soție cicălitoare de care clienții tăi sunt sătuli și de la care vor o pauză! Fii femeia dinamică, plină de energie și de fantezii care face ca fiecare lucru să fie unul interesant.

Încrederea în sine! Dacă ești gata să faci pasul spre această lume, evită orice gând de nesiguranță pe care-l ai. Multe fete aleg sa devină modele deși au unele complexe, dar învață să se privească prin ochii membrilor, care sunt atrași de ele așa cum sunt ele, fără forme ideale.

Independentă! Da, vei fi independentă! Să fii model de videochat înseamna să muncești pentru tine, să-ți stabilești programul, să decizi care-ți sunt limitele, să îți organizezi timpul, să te distrezi, să ai propriile reguli, să ai o lume doar a ta!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]