Cum sa iti realizezi cel mai tare make up

de | mai 28, 2017 | Life, Fashion

De cate ori nu ti s-a intamplat sa fii grabita si sa fii nevoita sa-ti realizezi cel mai tare make up posibil in functie de putinul tau timp, pentru ca apoi sa iesi in graba pe usa?

Nu trebuie sa fii un mare specialist in ale make up-lui ca sa realizezi acest machiaj si sa te simti chic si elegant. Ai nevoie doar de produse cosmetice pentru machiaj profesional de la www.paese.ro si de un minim de cunostinte pentru a avea un chip asemeni divelor.

Poti realiza un machiaj glamour, care este preferat datorita faptului ca impresioneaza si da eleganta.

De ce glamour
Pentru ca te face sa te simti sigura pe tine, scoate in evidenta ceea ce ai tu mai frumos si in acelasi timp ascunde imperfectiunile. Te face sa te simti feminina si eleganta.

Cum se realizeaza
Pentru a realiza acest machiaj in primul rand trebuie sa-ti cureti tenul si apoi sa aplici o baza de machiaj. Continua apoi cu aplicarea fondului de ten, a corectorului si a pudrei. Pentru ca fardurile sa reziste cat mai mult aplica acest fond de ten si pe pleoape. Urmeaza corectorul numai daca fondul de ten nu si-a facut treaba suficient de bine. Altfel risti sa incarci tenul.

Toate acestea se realizeaza intr-un timp foarte scurt. Traseaza apoi tusul pe conturul pleoapei astfel incat sa realizezi o linie perfecta.

Dupa trasarea liniei de tus, aplica pe toata suprafata pleoapei si pe arcada un fard de culoare deschisa alb sau roz pal sidefat, pentru a pune in evidenta forma ochiului.

Pune-ti apoi culoarea preferata sau potrivita vestimentatiei tale, doar pe suprafata pleoapei.

Aplica mascara pe gene pentru a face ca acestea sa para mai lungi si pentru a avea o privire seducatoare.

Dupa ce ai terminat si cu mascara aplica-ti fardul de obraz prin miscari circulare, incercand sa schitezi zambete in oglinda, pentru a realiza un make up perfect si pentru a arata cat mai natural. Culoarea aleasa ar trebui sa fie piersica sau rose pentru a da prospetime si naturalete.

Sprincenele vor contura forma chipului tau, de aceea trebuie neaparat sa-ti dai cu un creion special pentru sprincene sau un fard special mat sau cerat pentru sprincene. Culoarea acestui fard trebuie aleasa in functie de nuanta parului tau. Daca ai parul negru atunci si culoarea sprincenelor trebuie sa fie tot neagra. Daca esti blonda atunci nuanta sprincenelor trebuie sa fie saten, in niciun caz negru.

Pentru buze ai nevoie de un creion de contur special pentru buze. Traseaza-ti o linie pe marginea buzelor, fara a depasi suprafata lor, pentru a da rezistenta rujului. Aplica apoi un ruj care sa se potriveasca cu nuanta ochilor tai. Spre exemplu daca ai ochii verzi aplica un ruj roz intens pentru a da tinerete si prospetime.

Pentru ca acesta sa reziste cat mai mult pe buze, aplica-l cu o pensula astfel incat rujul sa intre in structura pielii.

Realizarea acestui machiaj nu dureaza mult si acum esti gata sa iesi pe usa.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]