Cum sa-ti decorezi sufrageria cu mobila de lemn de la Artisan de Maison

de | mai 4, 2017 | Amenajari interior

Stilul fiecarei camere este evidentiat prin decoratiunile cu mobila de lemn si piesele de arta pe masura.

In combinatii cromatice inedite, piesele de mobilier de la Artisan de Maison aduc textura lemnului natural sau a celui pictat pe prim plan.

De la masute de cafea, comode sau scaune sculptate, mobila de lemn este punctul de interes intr-un living rafinat.

Pentru ca sufrageria este spatiul comun, menit pentru intalnirile cu cei apropiati, decorarea sa presupune un simt estetic bine conturat.

Pasiunea pentru frumos a echipei Artisan de Maison se imbina cu functionalitatea pieselor alese. Corpurile de mobilier se pot face personalizat pe dimensiunile si culorile dorite, in functie de fiecare doritor.

Din material tratat sa reziste la zgarieturi si coroziune, mobila de lemn pentru sufragerie aduce naturaletea esentelor unice de frasin, stejar, nuc sau lemn tropical, in orice casa.

Iata cateva modele realizate de specialistii de la Artisan de Maison:

Mobila de lemn cu bufet si masa sculptata

mobila lemn

Cu un design elegant acest set de mobila de lemn se pliaza perfect in sufrageriile spatioase, cu influente clasice.

Liniile curbate de la picioarele mesei amintesc de moda baroc cu detalii florale sculptate.

Masa de dining este practica pentru cinele in familie sau poate fi folosita ca un birou stilat, in combinatie cu o biblioteca de aceeasi culoare.

In culori natur, de brun deschis, acest set de mobila de lemn aduce o nota de frumusete in camerele ample si inalte.

Bufetul cu vitrina este compartimentat in doua parti pentru aranjarea accesoriilor decorative sau a celor de birotica. Manerele din bronz antichizat completeaza perfect acest set de mobila din lemn masiv, intr-o maniera unica, plina de farmec.

Mobila de lemn cu masa dining si scaune albe

mobila lemn alba

Un model stilat si incantator este dat de acest de dining cu masa alba si scaune albe sculptate.

Mobila de lemn alba lumineaza sufrageria si ii confera un aspect deosebit, nobil.

Scaunele vintage se asorteaza cu masa spatioasa, numai buna pentru o cina in familie.

Din lemn alb vopsit si tratat sa reziste la factorii de uzura, acest mobilier de lemn de la Artisan de Maison imbina trainicia lemnului cu frumusetea.

In combinatie cu o serie de ferestre ample casetate, cadrul prinde viata, intr-un decor romantic, cu o amprenta personala.

Fie ca e vorba de scaune, mese, bufet sau biblioteci, mobila de lemn de la Artisan de Maison se pliaza pe gusturile tuturor clientilor. Alege si tu un mobilier cu poveste, 100% original!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]