Amenajari interioare wow, cu un coltar Modela chic si confortabil

de | apr. 14, 2017 | Diverse

Chiar daca iti doresti o amenajare completa sau pur si simplu vrei sa schimbi cateva elemente ale caminului tau, ia in considerare includerea unui coltar in living-ul tau. Cunoscut drept elementul indispensabil in decorarea sufrageriei, acest obiect de mobilier se remarca prin design si confortul conferit.

Ai intalnit vreodata pe cineva care sa nu detina un coltar sau un item similar in locuinta sa? Fiecare dintre noi doreste sa aiba propriul spatiu de relaxare, asadar alegem cu grija obiectele de mobilier care sa induca o atmosfera cozy casei noastre.

Vrei sa inlocuiesti vechea canapea cu un coltar mult mai mare si confortabil sau doresti sa iti amenajezi intreaga sufragerie pentru a obtine un design interior de invidiat? Afla ca Modela – www.modela.ro – iti pune la dispozitie o gama larga de coltare, fixe sau extensibile, care se conformeaza cu preferintele tale.

rio rosu lateral

Intr-o singura nuanta sau colorate, cu pattern-uri wow sau cu design simplu, in magazinul nostru online de mobilier vei gasi exact ceea ce te intereseaza. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi produsul preferat prin intermediul website-ului nostru, acesta fiind livrat in cel mai scurt timp posibil chiar la tine acasa!

Daca ai suficient spatiu pentru odihna sau in cazul in care nu obisnuiesti sa iti inviti prietenii sau rudele sa ramana la tine peste noapte, opteaza pentru un coltar fix, extrem de confortabil si chic! Aceasta piesa de mobilier cu siguranta va fi in centrul atentiei membrilor familiei constant, transformandu-se, in timp, in cel mai util element destinat relaxarii.

Incepand cu socializarea obisnuita si vizionarea filmelor sau serialelor, un coltar fix atribuie fiecarei activitati un confort extraordinar. De asemenea, design-ul ales infrumuseteaza incaperea si confera o senzatie de liniste si calm, o atmosfera ce nu se poate intalni decat intr-un camin decorat cu bun-gust.

Pentru familiile care isi doresc sa aiba cat mai multe elemente practice in propria locuinta, recomandam achizitionarea unui coltar extensibil. Daca ai copii sau in cazul in care vrei sa petreci cat mai mult timp cu invitatii ce trec pragul casei tale, cu siguranta aceasta este varianta ideala pentru a obtine o atmosfera superba in interiorul caminului.

Chiar daca vrei sa obtii cat mai mult spatiu si utilitate in cel mai scurt timp, nu lua decizii pripite in legatura cu modelul de coltar destinat sufrageriei.

Cel mai indicat este sa arunci o privire in magazinul online de mobilier Modela, unde gasesti o gama larga de coltare extensibile, in diferite culori si texturi.

lidya coltar 01

Alege un produs realizat din piele ecologica sau material textil, in functie de stilul in care doresti sa iti amenajezi locuinta. Decide daca un produs simplu, fara imprimeuri, reprezinta o varianta optima pentru tine. Oare un coltar extensibil colorat, cu pattern-uri vesele, ar fi mai potrivit living-ului tau?

Aceste detalii sunt foarte importante, mai ales ca achizitionarea unui coltar extensibil presupune o investitie pe termen lung. Hotaraste-te care sunt criteriile dupa care iti faci selectia si apoi comanda produsul preferat de pe www.modela.ro, magazin online de mobilier ce se defineste prin calitate si aspect modern, fabulos.

Indiferent de tipul de coltar de care ai nevoie, il vei gasi pe cel potrivit chiar pe website-ul Modela! Ne dorim sa obtii cea mai frumoasa amenajare si sa beneficiezi de confort in absolut orice clipa, asadar iti punem la dispozitie diverse piese de mobilier cu design modern si extrem de calitative, gata de livrare!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.050)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]