De ce iti recomandam sa cumperi lentile de contact Acuvue

de | apr. 10, 2017 | Sanatate

Acuvue este unul dintre cele mai cunoscute branduri de lentile de contact, produsele fiind unele de inalta calitate, fabricate dupa cele mai noi tehnologii in domeniu.

Lentilele de contact Acuvue ofera o hidratare excelenta ochiului, fac parte din noua generatie de lentile, astfel ca pot fi purtate si de catre cei care isi petrec ore intregi in fata calculatorului.

Acestea sunt realizate dintr-un tip nou de material si anume senofilcon A, de tip silicon hidrogel, care este cu 50% mai fin decat alte materiale care intra in componenta lentilelor de contact obisnuite!

In momentul in care alegi sa porti lentile de contact trebuie sa stii ca este foarte important sa tii cont de recomandarile producatorului.

Instructiunile pentru curatarea si intretinerea lentilelor de contact Acuvue trebuie sa fie respectate intocmai. In cazul in care regulile nu sunt respectate, pot sa apara iritatii ale ochilor ori neclaritati de vedere. In astfel de situatii lentilele trebuie sa fie indepartate, iar consultul la un medic oftalmolog este obligatoriu!

In cazul in care porti lentilele de contact pentru a corecta probleme legate de dioptrie, este recomandat cate un consult la fiecare sase luni, pentru ca dioptriile se pot schimba in aceasta perioada, ceea ce inseamna ca lentilele trebuie sa fie schimbate si ele.

Ele sunt concepute atat pentru persoanele care au aceeasi dioptrie la ambii ochi, cat si pentru cei care au o dioptrie la un ochi si o alta dioptrie la celalalt ochi (astigmatism, in cele mai multe cazuri).

Lentilele Acuvue se ingrijesc conform indicatiilor producatorului

Pentru ca o pereche de lentile de contact Acuvue sa nu iti faca probleme, este vital ca acestea sa fie ingrijite cum spune producatorul. Ele trebuie tinute in solutia corespunzatoare si nu trebuie sa fie curatata decat cu o solutie special conceputa in acest sens. Daca ai auzit cumva ca lentilele se pot curata cu detergent ori cu spirt sau cu apa, sa stii ca acestea sunt mituri si nu trebuie sa faci in niciun caz acest lcuru, pentru ca lentilele de contact se vor deteriora!

 

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]