Descopera sectiunea de inchirieri apartamente din oferta Regatta Imobiliare

de | feb. 23, 2017 | Servicii, Afaceri

Sectiunea de inchirieri apartamente din oferta Regatta ImobiliareDaca va aflati in cautarea unui nou camin pentru familia dumneavoastra si doriti sa iesiti din tiparele stilului de viata de pana acum, compania Regatta va propune noi variante. Sectiunea de inchirieri apartamente a agentiei imobiliare include peste 160 de proprietati elegante, situate in zone selecte ale capitalei.

Regatta isi surprinde in permanenta clientii prin alegerile exceptionale ale consultantilor imobiliari: cladiri de birouri cu amenajari ultramoderne si apartamente mobilate superb va asteapta in cadrul ofertei intocmite de expertii companiei.

Sectiunea ofertelor de lux se bucura de o atentie deosebita din partea consultantilor de la Regatta Imobiliare. Alaturi de aceasta agentie de top, a inchiria un apartament nu inseamna doar a gasi o locuinta confortabila la un pret corect. In plus, specialistii Regatta va propun sa descoperiti un nou stil de viata, intr-o ambianta deosebita. O serie de apartamente luxoase de tip penthouse au fost selectate cu profesionalism de specialistii in tranzactii imobiliare de la Regatta. Propunerile de inchirieri se refera la unele dintre cele mai elegante apartamente din zone selecte ale capitalei: Herastrau, Dorobanti, Floreasca, Aviatorilor sau Baneasa sunt doar o parte din zonele selectate de expertii Regatta pentru acest departament al paginii web a agentiei.

Locuinte de vis la sectiunea de inchirieri apartamente a agentiei Regatta

O serie de locuinte de o frumusete unica  pot fi gasite la sectiunea de inchirieri apartamente a agentiei imobiliare.

Daca preferati zona de nord a capitalei, sectiunea de inchirieri a site-ului companiei va ofera o serie de propuneri unice. De asemenea, aveti la dispozitie apartamente de lux oferite de Regatta Imobiliare celor care doresc zone linistite din cele mai elegante cartiere ale capitalei. In cele ce urmeaza, veti descoperi o parte din motivele pentru care merita sa optati pentru aceste apartamente speciale, care va vor oferi tot confortul de care aveti nevoie. Sectiunea de inchirieri apartamente a site-ului agentiei Regatta va ofera ocazia de a va imbunatati stilul de viata, alegand apartamente elegante si mobilate intr-un stil unic.

Pe site-ul agentiei imobiliare sunt prezentate locuinte situate in apropierea celor mai frumoase parcuri si a celor mai bune terase, restaurante sau saloane de spa din capitala.

Apartamente cu facilitati unice oferite de Regatta Imobiliare

Un duplex de 4 camere din zona Floreasca a fost inclus la sectiunea de inchirieri a companiei Regatta Imobiliare din Bucuresti. Unul dintre motivele pentru a alege aceasta varianta tine de spatiul generos al acestei proprietati de exceptie.

Apartamente cu facilitati unice la RegattaIn plus, locuinta propusa la sectorul de inchirieri dispune de un loc de parcare subteran, centrala termica, sistem de supraveghere video si conexiune retea voce si internet.

Multe alte apartamente de la acest departament ofera facilitati unice si un confort deosebit. Pentru 4000 de euro pe luna, veti putea inchiria un superb apartament din zona Herastrau-Nordului, prezentat la sectiunea dedicata inchirierilor din Bucuresti.

Acest dAlege o casa cu un dining spatios pentru o cina alaturi de cei dragiining spatios reprezinta spatiul ideal pentru o cina alaturi de cei dragi, in ambianta deosebit de placuta a unui apartament cu finisaje ultramoderne:

Zonele selecte ale capitalei sunt usor accesibile si ofera un confort deosebit.

Sectiunea de inchirieri a agentiei Regatta Imobiliare aduce in atentia dumneavoastra locuinte ultramoderne, situate in imediata apropiere a unor supermarketuri, restaurante, scoli sau saloane de top.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]