Vezi pe ce site gasesti saltele ortopedice la preturi extraordinare

de | feb. 11, 2017 | Internet

Saltele ortopedice la preturi extraordinare pe DecoStoresDecoStores ne pune la dispozitie o gama de paturi, canapele extensibile si saltele de o calitate deosebita, care vor putea fi comandate online la preturi de-a dreptul incredibile. O saltea superortopedica de 70 cm x 130 cm se vinde la pretul de 195 Ron, fiind prevazuta cu arcuri de o calitate deosebita si avand doua fete – cea destinata anotimpului rece dispune de un strat izolant special, iar cea pentru anotimpul cald ofera o circulatie mai mare a aerului, oferind in acest fel un confort sporit.

Modelele ortopedice de saltele sunt special concepute pentru persoanele care au avut probleme cu coloana vertebrala, oferindu-le un confort mult mai mare si asigurand o pozitie corecta a coloanei in timpul somnului. Arcurile de tip Bonell si straturile succesive de spuma poliuretanica confera o elasticitate deosebita acestor modele de saltele, care sunt disponibile in diverse variante pe site-ul de mobila si decoratiuni DecoStores.

Pentru un confort maxim in timpul somnului, suprafele acestor saltele ortopedice sunt dublate cu doua straturi de pasla. In plus, fiecare rand de arcuri este imbunatatit cu o fasie speciala de spuma poliuretanica, material ce confera o calitate sporita acestor saltele exceptionale. In continuare, vei putea afla detalii despre alte doua modele de saltele ortopedice de calitate, oferite prin intermediul DecoStores.

Saltele ortopedice de la 195 Ron pe site-ul de mobila DecoStores

Saltele ortopedice de la 195 de leiPreturile pentru articolele din gama de saltele ortopedice variaza in functie de dimensiunile si de elementele speciale care intra in componenta acestor articole deosebite.

Destinate unor elegante paturi tapitate sau din lemn, saltelele ortopedice prezentate pe DecoStores sunt fabricate de firme cu traditie in domeniu, ai caror specialisti utilizeaza materiale de calitate si utilizeaza tehnologii de ultima generatie pentru fabricarea acestor produse.

Pentru suma de 299 Ron, vei putea achizitiona prin intermediul DecoStores un model de saltele ale caror straturi superioare sunt dublate cu doua bucati de pasla si doua straturi din poliuretan. Toate componentele acestor saltele ortopedice de ultima generatie sunt tratate cu substante speciale, impotriva acarienilor si a mucegaiului.

Inainte de a investi in aceste modele de saltele, este de preferat sa stii foarte bine care sunt dimensiunile patului din dormitorul tau. In acest fel, vei evita eventualele probleme privind alegerea gresita a acestor accesorii.

Tot pe DecoStores vei gasi o mare varietate de modele de paturi tapitate, metalice, matrimoniale sau din lemn, pe care vei putea aseza aceste moderne saltele ortopedice achizitionate online. Diverse modele de dulapuri de dormitor si o mare varietate de pilote si cuverturi pat completeaza gama de articole pe care le vei putea cumpara prin intermediul site-ului DecoStores.

Site-ul de decoratiuni iti ofera saltele ortopedice speciale

Saltele speciale pe DecoStoresA sosit momentul sa descoperi sortimentele de saltele care se afla la polul opus al preturilor pentru modelele ortopedice de pe platforma online.

Astfel, pentru suma de 909 Ron ai ocazia de a comanda un model de saltea superortopedica, inclusa intr-un pachet care contine doua perne, o pilota din microfibra si o husa hipoalergenica.

Saltelele ortopedice fabricate din materiale de o calitate unica se alatura unor variante cu spuma cu memorie sau pe baza de arcuri, in cadrul ofertei bogate a site-ului DecoStores.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]