Corpuri de iluminat dormitor pe Henderson, pentru o casa cu stil

de | feb. 6, 2017 | Internet

Corpuri de iluminat pentru dormitor pe site-ul Henderson pentru o casa cu stilA sosit momentul sa descoperi noul stil al casei tale cu ajutorul magazinului de mobila si decoratiuni Henderson, care iti pune la dispozitie un mare numar de sortimente de corpuri rafinate de iluminat interior. Aceste obiecte ingenioase de iluminat se vor incadra extraordinar de bine in orice dormitor sau living modern, iar site-ul dispune de creatiile pline de originalitate apartinand unor firme europene de profil.

In continuare, vei putea admira doua variante de decoratiuni pentru dormitorul tau, care includ corpuri ultramoderne de iluminat cu design original, de genul celor comercializate online pe magazinul Henderson. Stilul vintage este din ce in ce mai apreciat de designeri si de cumparatori, iar posibilitatile de a decora un dormitor in acest stil sunt, practic, infinite.

Corpuri de iluminat dormitor in stil vintage

Corpuri vinage de iluminat pentru dormitor pe Henderson

Acest gen de amenajari interioare include corpuri de iluminat dormitor in stil vintage si piese de mobilier de acelasi gen. Elementele decorative retro, ornamentatiile bogate, finisajele speciale si obiectele de iluminat de genul candelabrelor cu multe brate nu trebuie sa lipseasca dintr-un astfel de decor. Magazinul de mobila Henderson iti pune la dispozitie o serie de draperii, covoare sau perdele vintage in nuante neutre, avand detalii decorative rafinate. Acesta este genul de accesorii de interior care se vor potrivi extraordinar de bine unor corpuri elegante de iluminat, de genul candelabrelor bogat ornamentate, al aplicelor sau al lustrelor cu design deosebit.

Candelabrele sunt corpuri de iluminat rafinate, care nu se potrivesc oricarui stil de decoratiuni interioare. Pentru dormitor, putem alege un model discret de candelabru sau chiar o plafoniera cu design special. Modelul de plafoniera prezentat in cele ce urmeaza este disponibil pe site-ul Henderson la 3123 Ron, pret justificat in totalitate prin calitatea si designul special al acestui elegant obiect de iluminat de dormitor. Apartinand firmei producatoare Ideal Lux, aceasta plafoniera stilata include elemente decorative formate din corpuri de cristal taiat cu migala, fixarte pe un cadru metalic cromat.

In continuare, vei putea admira o versiune moderna de dormitor decorat in stilul minimalist atat de indragit de designerii din nordul Europei.

Alege corpuri de iluminat in stil modern sau minimalist

Corpuri de iluminat minimaliste in stil modern

Daca te pasioneaza articolele de mobilier si accesoriile in stil minimalist, poti aduce in dormitor piese cu design simplu si corpuri ultramoderne de iluminat, de genul aplicelor sau al plafonierelor avand forme geometrice simple. Stilul minimalist „atrage” alegerea unor corpuri de iluminat dormitor cu design simplu, de genul lustrelor tip pendul disponibile in zeci de variante pe Henderson.

Exista situatii in care calitatea unor produse de exceptie, concepute conform cerintelor unui stil aparte, justifica un nivel special al preturilor atribuite acestor articole speciale. Astfel, Henderson iti ofera ocazia de a aduce in dormitorul tau un model de plafoniera de tavan format din 4 corpuri simple, de genul celor propuse de firma Fede.

Nu ezita sa-ti decorezi locuinta profitand de oferta variata a magazinului Henderson, care iti ofera corpuri absolut speciale de iluminat de dormitor, menite sa ofere stil si personalitate oricarui apartament. Pentru amenajarea unui apartament de bloc, este de preferat sa optezi pentru corpuri de iluminat simple si moderne, iar stilul vintage este perfect pentru o vila spatioasa.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]