Cum sa devii un fotograf de nunti mai bun

de | ian. 21, 2017 | Recomandat

Aminteste-le domnisoarelor de onoare sa zambeasca atunci cand pasesc catre altar

Inainte de a incepe ceremonia, asigura-te sa le amintesti domnisoarelor de onoare sa zambeasca atunci cand pasesc spre altar. Nici nu ai idee la cate nunti am fost martor, cand acestea merg cu capul in pamant si sunt triste. Cateodata pur si simplu uita si nu realizeaza ca sunt fotografiate. Adu-le aminte ! (Multumesc Meagan Kunert)

 Fii rapid !

Motivul pentru care fotografierea unei nunti este printre cele mai grele tipuri de fotografie platita este pentru ca nu ai timp sa reglezi camera. Este nevoie de multa experienta si pricepere sa iti setezi cu rapiditate tehnica de fotografiat , pentru a nu rata nici-o fotografie.

Adu cateva elemente de recuzita

In functie de stilul in care fotografiezi si preferintele cuplului, aducerea de cateva elemente de recuzita, cum ar fi cutiute de inel, o rama goala de tablou precum si un umeras elegant pentru rochia de mireasa pot face o mare diferenta. Nu numai ca te vor ajuta sa obtii niste poze grozave, dar va transmite cuplului ca ai depus eforturi pentru eveniment.

Sarutul sa fie leeeent

Nu trebuie sa incurajezi o partida in mijlocul nuntii, dar in general saruturile sunt prea scurte pentru fotograf sa surprinda aceste ipostaze in cateva poze. Incurajeaza-i sa se sarute mai lent. Nu se vor supara.

Intreaba mireasa

Intreaba mireasa care parte a rochiei sale ii place cel mai mult. Poate este vorba despre trena, poate este voalul. Intreaba-o pentru a te asigura ca vei avea fotografii cu ceea ce i-a placut la rochie.

Informeaza-te despre situatia luminozitatii

Daca vizitezi locatia evenimentului in acelasi interval de timp cu ziua cand va avea loc evenimentul, vei putea observa cum este lumina si vei sti ce elemente de luminozitate vei utiliza in fieare etapa a nuntii. Cheia este pregatirea.

Obturator silentios !

Unele camera sunt echipate cu o setare ce va face obturatorul silentios. Nu iti doresti sa  tragi 10 cadre pe secunda precum o mitraliera in timpul juramintelor. Selectarea setarii petru obturator silentios face diferenta.

Adu un trepied

Fotografii nu lucreaza de obicei cu un trepied cand pozeaza la locatie, dar acest lucru poate fi folositor cand se fotografiaza in interiorul unei biserici slab luminate. Adu un trepied pentru aceste situatii pentru a putea obtine o poza buna chiar daca folosesti un o viteza mai lenta a obturatorului. Chiar daca vei putea scapa pozand fara trepied, ti-ai dori s ail folosesti pentru a putea folosi un ISO scazut pentru a obtine poze curate.

 Pozeaza petrecerea de nunta in alb-negru

Pozatul in alb-negru ofera fotografiilor de nunta aspect elegant si un sentiment de clasicitate. Gandesc ca majoritatea fotografiilor de la petrecerea de nunta arata mult mai bine in alb-negru. Cu siguranta vei dori sa discuti cu mirii despre ce poze isi doresc color, dar nu pierde ocazia de a utiliza fotografia alb-negrul.

Daca sunteti in cautarea mai multor informatii utile despre fotografi de nunta, ne puteti vizita efectuand click aici !

Te-ar mai putea interesa si....

Dreptul familiei, divort si custodia minorilor

Dreptul familiei, divort si custodia minorilor

Cabinetele de avocati va pun la dispozitie o serie de servicii profesionale privitoare la dreptul familiei, divort si custodia minorilor. Cand parintii nu se pot pune de acord cu privire la cine sa ramana copilul, se cere ajutorul instantei de judecata. Custodia...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]