Spectacol de iarna pentru toate varstele- Mos Craciun de inchiriat in Constanta

de | nov. 5, 2016 | Afaceri

Vine, vine Mos Craciun! Îmbrăcat în roșu cum cu totii il stim , cu obrajii rumeni, barba lungă și o burtică simpatică cei mai așteptat și iubit moș din lume va coborî în curând pe hornul caselor pentru a răsplăti cu dulciuri și jucării copiii cuminți și ascultători. Ce ar fi Craciunul fara simpaticul Mos Craciun? Mos Craciun Constanta este un personaj iubit de catre copii si de cei mari in aceeasi masura. Inchirierea lui Mos Craciun nu a fost niciodata mai simpla, pentru serbarea de la gradinita sau de la scoala, pentru petrecerea de la firma sau chiar acasa, oriunde Mos Craciun vine sa incante pe toata lumea.

Acesta nu vine niciodata singur, ci insotit de ajutoarele lui de nadejde de Craciunite, reni, ingerasi , spiridusi si Oameni de Zapada, ce vor veni sa le faca baloane, ii vor picta pe fata, se vor juca cu ei si vor intretine atmsofera de petrecere.
De sute de ierni, Mos Craciun este legenda care promite copiilor cuminti din Constanta rasplata pentru faptele lor bune. Luna decembrie este luna fericirii tocmai din acest motiv, ea avand un aer constat de sarbatoare: de la Mos Nicolae, la decorarea casei si a bradului, la gatirea bunatatilor pentru Craciun, la serbarile de sfarsit de semestru pana la saptamanile de vacanta de Craciun care culmina cu multe cadouri si surprize frumoase pentru copii. Copiii asteapta cu nerabdare sa il intalneasca pe Mos Craciun: ei sunt cuminti tot anul, isi fac temele, citesc si invata si isi asculta parintii, iar Mos Craciun vine negresit pe la toti aducandu-le daruri pe care le asteapta de mult: jucarii, carticele, instrumente si orice isi doresc ei.Inchirierea lui Mos Craciun in Constanta este mai simpla ca oricand, il puteti inchiria pe Mos Craciun pentru orice tip de eveniment, acasa, la gradinita sau la scoala, dar si in alte locatii unde organizati o petrecere de Craciun. Mos Craciun Constanta imbraca un costum deosebit, are toate accesoriile Mosului si stie sa joace cu indemanare si blandete rolul adevaratului Mos Craciun, astfel incat copiii vor crede ca este cu siguranta Mos Craciun.

Site-ul lui Mos Craciun va asteapta sa alegeti surprizele potrivite http://www.moscraciundeinchiriatconstanta.ro . Stim cu totii ca timpul lui Mos Craciun de a ajunge la toti copiii este limitat, dar Mosul va sta cu fiecare copil in parte, sa-i asculte poezioara sau cele mai ascunse dorinte, sa-i ofere cadoul mult visat si sa faca poze alaturi de familie, ce vor ramane amintiri placute din copilaria fiecarui copil.
Dar copiii stiu ca Mos Craciun nu calatoreste singur, el este insotit de Renul Rudolph, Spiridusi, Craciunite sau Doamna Craciun. De aceea puteti sa inchiriati, acasa sau la restaurant in Constanta si ajutoarele lui Mos Craciun ce vor aduce un plus de amuzament petrecerii dumneavoastra: Craciunite, Spiridusi, Mascota Om de Zapada, Mascota Ren sau orice alt personaj Disney. Animatorii vor intretine atmosfera petrecerii, prin jocuri si colinde, baloane modelabile si pictura pe fata. Ajutati de foarte mult entuziasm, dragoste pentru copii si costume deosebite, animatorii, alaturi de Mos Craciun vor crea un moment memorabil, pentru fiecare copil, ce se va transforma intr-o amintire frumoasa a unui Craciun de poveste alaturi de Mos Craciun Constanta.

O inchiriere de Mos Craciun acasa nu este costisitoare in Constanta, si va amplifica in mod spectaculos misterul din jurul sarbatorilor pentru copii! In plus, acest obicei se preteaza si la serbari la gradinita sau scoala, astfel ca Mos Craciun poate fi inchiriat si acolo, pentru a asculta poeziile si colindele copiilor pregatite special pentru Craciun. Iar acum Mos Craciun poate fi inchiriat cu celelalte ajutoare ale sale, Mascota Ren, Mascota Om-de-Zapada, Craciunita si spiridusii sau ingerasii Mosului. Aceste ultime ajutoare vor incanta copiii realizand picturi pe fata si modeland baloane colorate in toate formele si vor face jocuri interactive cu ei! De asemenea, pot fi prezentela petrecere si personaje din desene animate, precum Elsa si Anna din Frozen, Mickey si Minnie Mouse, si multe altele.
Bucuria cadourilor de Craciun si impartirea acestora de Craciun, sunt parte importanta a unui eveniment, pentru ca toata lumea cumpara cadouri pentru cei dragi. De cele mai multe ori acestea sunt asezate sub bradut, iar fiecare isi cauta cadoul, dar nu ar fi mai frumos ca fiecare sa-si primeasca cadoul de la Mos Craciun si sa primeasca si laude, ca a fost cuminte tot anul? Cu siguranta copiii vor fi incantati sa-si primeasca cadoul de la Mos Craciun. Ajutoarele lui Mos Craciun pot fi acolo alaturi de Mos Craciun pentru a imparti cadourile sau o mascota Ren sau Om de Zapada poate fi trimisa la solictarea dumneavoastra sa livreze un cadou sau mai multe cadouri. Puteti alege dumneavoastra cadourile, sau puteti solicita cumpararea si livrarea cadourilor la o anumita adresa.
Toate aceste servicii sunt acum disponibile in Constanta dar si in alte localitati mai mici sau mai mari, cum ar fi: Mangalia, Medgidia, Navodari, Agigea, Lazu, Murfatlar, Cernavoda sau Tulcea. Pentru ca Mos Craciun este asteptat cu siguranta de fiecare copil, acum le puteti face o surpriza placuta copiilor, il puteti inchiria pe Mos Craciun acasa sau in orice alta locatie, alaturi de cele mai iubite personaje ale iernii, sau puteti organiza mai usor o petrecere tematica de Craciun. Site-ul lui Mos Craciun va asteapta sa alegeti surprizele potrivite, iar mai multe detalii gasiti la numarul de telefon 0762649069.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]