De unde iei un display Hp Elitebook 8460p

de | oct. 2, 2016 | IT&C

Display-ul de la laptopul tau Hp Elitebook 8460p s-a stricat? Atunci este clar ca trebuie sa-l inlocuiesti cu unul nou sau cu unul la mana a doua.

Un display de Hp Eitebook 8460p se strica din multe motive

display de laptop Hp Elitebook 8460p

sursa: wikimedia

O astfel de problema poate sa apara din cauza ca ai scapat notebookul pe jos, iar ecranul s-a crapat. Asa ca nu lasa niciodata device-ul pe marginea biroului la care lucrezi, pentru ca se pot intampla oricand astfel de incidente neplacute.

Nu lasa creioane ori pixuri pe laptop, caci poti sa pui repede capacul, cu forta, iar display-ul poate sa aiba de suferit. Nu conteaza ce model este, daca apartine unui Toshiba ori unui Hp Elitebook 8460p. Efectul este acelasi, iar monitorul poate sa se crape.

Mai exista cazul in care sa versi o bautura pe monitor, iar acesta sa aiba de suferit. Se poate strica si din alte cauze. Ai grija sa nu lasi laptopul nesupravegehat daca ai animale de companie sau copii mici, pentru ca acestia il pot strica foarte usor, fara sa aiba vreo intentie.

Cel mai bine este sa il inlocuiesti cu unul nou

Cand se intampla un incident si trebuie sa schimbi un display pentru Hp Elitebook 8460p, este cel mai bine sa o faci cu unul nou.
De asemenea, daca displayul nu merge cum trebuie, nu te grabi sa il inlocuiesti din prima, fara sa te uiti la el. Poate sa fie o problema minora, care sa fie remediata cu ajutorul unui specialist.
Daca este nevoie sa il inlocuiesti trebuie  sa stii cu exactitate ce fel de display iti trebuie, ca sa faci achizitia potrivita. Este neplacut sa iei unul gresit si sa nu se potriveasca!

Mergi apoi la un service cu ecranul, ca sa il schimbi, nu trebuie sa faci asta acasa. Inainte sa pleci din service nu uita sa il testezi, sa te asiguri ca acesta functioneaza foarte bine si nu are defecte din fabricatie. Un laptop bun trebuie sa iti ofere o imagine clara.

La orice calculator imaginea conteaza extraordinar de mult, fiindca atunci cand privesti niste fotografii sau atunci cand te uiti la un film trebuie sa se vada perfect totul. Un ecran bun este excelent atunci cand te uiti la filme, pentru ca acestea se vad foarte bine.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.180)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]