5 avantaje ale tablelor electronice pentru afaceri

de | dec. 28, 2014 | Afaceri, De Reținut, Recomandat

O tablă interactivă este un obiect de birou cu un display electronic, care se montează, adesea, pe un perete sau pe un stand pe podea. Pentru a putea fi utilizată, se conectează la un calculator sau laptop. Ea se folosește foarte des în lumea afacerilor, în cadrul întâlnirilor dintre clienți și proprietarii unor firme, precum și la cele dintre oamenii de afaceri. Tablele interactive au mai multe avantaje, printre care se numără:

1. Transformarea întâlnirilor de afaceri în producții colaborative

Tabla electronică interactivă le oferă participanților la o întâlnire de afaceri să se implice în mod activ la prezentarea informațiilor afișate de ele, nemaifiind nevoie ca toată lumea să aștepte ca o altă persoană din încăpere să vină în fața lor și să scrie datele cu un marker, pierzându-se astfel, mult timp.

Ceea ce apare pe ecranul acestor table poate fi partajat, salvat și chiar editat de către toți cei care iau parte la ședință. Astfel, lor le este mult mai ușor să se concentreze asupra prezentărilor dacă pot accesa și interacționa cu informațiile în timp real.

2. Adnotarea documentelor

Spre deosebire de o tablă normală, una electronică permite schimbarea în mod eficient a documentelor. De exemplu, dacă se prezintă un proiect arhitectural clienților, se pot adăuga hyperlink-uri, alte schițe, clipuri video, sau alte aplicații care pot face comunicarea cu aceștia mult mai ușoară.

3. Conectarea la telefoanele mobile

Dacă se folosește dispozitivul potrivit, tablele interactive se pot conecta cu ușurință la un telefon cu Android prin folosirea unei singure aplicații, în acest fel putându-se partaja rapid date și informații între mai mulți participanți.

4. Eliminarea utilizării markerelor

Tablele moderne, cu display electronic, sunt dotate cu tehnologie touchscreen. Asta înseamnă că este suficient să vă folosiți degetele pentru a interacționa cu ea, fără a mai fi nevoie să folosiți markere care lasă pete pe mâini sau pe haine. Este mult mai eficient să faceți prezentări de pe o tablă interactivă, deoarece puteți naviga printre fișiere mult mai ușor, doar cu o simplă atingere.

5. Salvarea informațiilor

Un astfel de dispozitiv este bun nu numai la prezentarea de proiecte, ci și la salvarea informațiilor afișate participanților la întâlnire. Dacă doriți să păstrați un fișier, îl puteți stoca în tablă și, de acolo, se poate distribui altor persoane, prin diverse canale electronice.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]