Ai nevoie de un topper pentru saltea?! La BellaNotte gasesti toppere pentru saltele la pret de producator

de | iun. 23, 2016 | De Reținut

Un topper pentru saltea este solutia ideala pentru a-ti proteja salteaua de pat si pentru a beneficia de un grad de confort in plus. Topperul se aseaza peste salteaua ta de pat sau peste canapea, pentru a le oferi o protectie in plus, marindu-le in acelasi timp gradul de folosire. De fapt, un topper este o saltea aditionala din spuma cu memorie.
toppere saltele

Cand ai nevoie sa folosesti un topper pentru saltea?

  • In cazul in care suferi de anumite alergii, iar salteaua ta de dormit este un model care nu iti ofera protectie impotriva alergenilor, topperul pe care il pui peste te va proteja de acestia. In general, saltelele vechi atrag mai usor praful si implicit dezvoltarea acarienilor.
  • Daca dormi sau odihnesti de multe ori pe canapea si iti doresti mai mult confort, topperul este solutia ideala. Odata asezat pe canapdea vei beneficia de un strat in plus de spuma, deci implicit un grad de confort in plus.
  • Daca ai achizitionat o saltea care este prea tare sau prea ferma, asezand un topper peste, aceasta va deveni mai moale si mai confortabila, si astfel vei scapa de cheltuiala pentru achizitionarea uneia noi.
  • In cazul in care ai musarifi si nu ai paturi suficiente in care sa-i culci peste noapte, un topper poate fi utilizat ca o saltea adevarata pe care acestia se pot odihni fara probleme.
  • Copii se pot juca pe un topper foarte bine, in cazul in care nu vrei ca acestia sa se joace pe jos si sa raceasca sau sa se loveasca. Aici trebuie sa cumperi un topper cu o duritate mai ridicata la pret de producator de la BellaNotte pentru ca ei sa se simta ca pe suprafata buna de joaca.
  • In cazul excursiilor, un topper este ideal, deoarece se transporta foarte usor si iti ofera o odihna pe masura in comparatie cu perioadele in care dormeai direct in sacul de dormit.

Toppere pentru pat la pret de producator pe www.bellanotte.ro

Pe site-ul magazinului online BellaNotte, gasesti trei modele de toppere de pat din care ti-l poti alege pe cel de care ai cu adevarat nevoie. In cazul in care nu ai idee ce topper iti trebuie, BellaNotte iti pune la dispozitie un serviciu de consiliere de specialitate gratuit la numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.

Ce toppere pentru saltele gasesti aici?

Topper pentru saltea Salerno 2+2 cm – avand cel mai mare grad de confort, la nevoie acest topper poate tine foarte bine locul unei saltele. Avand un strat de 2 cm de spuma cu o densitate de 23kg/mc, care ofera un raport intre densitate si portanta excelelent, topperul de pat Salerno mai contine si un strat de 2 cm de spuma cu memorie, aspect ce ofera un confort deosebit bazandu-se pe proprietatile si pe elasticitate pe care spuma le ofera.

topper salteaTopper pentru saltea Modena 3 cm – acest model de topper este ideal pentru excursii, deoarece este foarte compact rulandu-se foarte usor si poate fi depozitat in cele mai mici locuri. Acesta contine un strat consistent de 3 cm de spuma cu densitatea de 23km/mc, care ofera un grad ridicat de elasticitate si confort.

topper pentru salteaTopper pentru saltea Belluno 3+1 cm – acest model iti imbunatateste considerabil gradul de confort si durata de viata a saltelei, canapelei sau a coltarului. Acest topper pentru pat poate fi folosit si pentru a face exercitii fizice, fiind recomandat si persoanelor care desfasoara un program de recuperare fizica. Pe langa stratul de 3 cm de spuma cu o densitate de 23kg/mc, acest topper mai contine si un strat de 1 cm de spuma cu memorie pentru un confort ridicat.

topper pat

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]