Incaltaminte eleganta pentru iarna – botinele de dama din piele

de | dec. 4, 2014 | Life

Iarna asta se poarta botinele! Incaltarile pana la glezna cu tocul inalt te fac sexy si atragatoare si iti pun stilul in evidenta. Orice tinuta iese din anonimat cu o pereche de botine.

Fii cea mai cool cu o pereche de botine la moda

Tocurile inalte se poarta si in acest sezon rece. Incaltamintea cu tocuri de peste 10 centimetri te face sa pari mai inalta, dar iti si alungeste silueta si iti subtiaza picioarele.

Multe femei iubesc botinele pentru felul in care se aseaza pe picior, pentru tocuri si pentru eleganta. In plus, designul botinelor arata mult mai bine atunci cand creatorii lor acorda o mare atentie la detalii. De aceea, botinele de dama din piele 100% naturala, confectionate manual sunt si mai frumoase si mai rezistente.

Desi botinele confectionate din materiale ce inlocuiesc pielea sunt mai ieftine, cel din piele sunt de preferat, deoarece, chiar daca au un pret mai ridicat, ne putem bucura de ele mai multe sezoane.

Pantofii sunt un accesoriu vestimentar ce condimenteaza stilul nostru vestimentar sau scoate detaliile tinutelor noastre in evidenta. In acest sezon se poarta imprimeurile, care sunt sexy si perfecte pentru femeile indraznete. Am gasit botinele Evil Snake pe site-ul Flow`s Shoe Store, acestea sunt confectionate din piele maro inchis, in partea de spate si tocul, si piele de sarpe maro deschis in partea din fata. Designul este desavarsit de o curelusa din piele de sarpe de aceeasi culoare in jurul gleznei.

In tendinte sunt si botinele in culorii vii ce pot fi asortate cu multe tinute, pentru ca tu sa fii sigura ca vei intoarce toate privirile. O astfel de pereche de botine este si Hollywood Red, botine rosii din piele cu tocul gen stiletto, auriu. Frumoasele decoratiuni manuale realizate pe pielea rosie si tocul din piele aurie cu model, te vor face sa te simti chiar ca pe covorul rosu , dar nu uita sa le ingrijesti in mod corect.

Alege botinele potrivite pentru stilul si corpul tau

Botinele cu toc sunt ideale pentru femeile micute de inaltime, dar si pentru cele care au picioarele musculoase. Astfel, primele doamne vor castiga cativa centimetrii in inaltime, iar cele din urma isi vor putea accentua picioarele frumos sculptate.

Femeile cu picioare lungi se pot rasfata cu o pereche de botine cu toc mic. Daca picioarele dumneavoastra sunt mai scurte si robuste, o pereche de botine pana la glezne, vor adauga inaltime si lungime gambelor dumneavoastra.

Indiferent de conformatia corpului tau vei reusi sa gasesti botinele perfecte ca sa fii la moda in acest sezon.

Sfat: Daca cauti botinele de dama din piele la promotie sau reducere, merita sa arunci o privire si pe site-ul Crazy-Deals.ro la categoria reduceri Fashion. Aici vei gasi cele mai noi reduceri la articole de imbracaminte si incaltaminte oferite de cele mai populare magazine online din Romania.

Iar daca cautati cele mai de calitate botinele de dama din piele, recomandarea noastra este sa vedeti oferta TendenZ.ro , dar innainte asiguratati-va ce promotii si oferte sunt ACTIVE in acesta perioada, vezi TendenZ reduceri ACTIVE.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.956)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.179)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]