Informatii complete despre saltelele superortopedice

de | iun. 13, 2016 | De Reținut

Saltelele superortopedice sunt recunoscute pentru faptul ca ofera un confort sporit, asigurand in acelasi timp un foarte bune suport pentru corp si coloana vertebrala. Saltelele super ortopedice sunt in general recomandate persoanelor care stau perioade lungi la pat, celor care dorm in general pe burta sau pe spate si persoanelor care au o prescriptie de la medic pentru a le utiliza cu precadere. Saltelele superortopedice mai sunt cunoscute in general sub numele de saltele de pat relaxa, aceasta denumire fiind una folosita de foarte multa vreme.

Ce avantaje ofera saltelele superortopedice?

Printre cele mai importante avatanje regasim faptul saltelele superortopedice mentin intr-o pozitie cat mai corecta coloana vertebrala asigurand confort ridicat si astfel nu mai apar dureri precum:

  • Dureri de spate in partea superioara sau in cea inferioara
  • Durerei de umeri sau de gat
  • Spondiloza cervicala
  • Stenoza spinala
  • Cifoza cervicala
  • Scolioza

Astfel, folosirea unei saltele super ortopedice te poate ajuta sa scapi de aceste dureri si te va proteja de ele.
Majoritatea saltelelor super ortopedice sunt fabricate din arcuri fapt ce ofera o rezistenta mult mai mare la miscari si o durata de viata mai ridicata. Peste acest strat de arcuri, producatorii pun alte tipuri de materiale pentru a mari gradul de confornt, mentinand in acelasi timp calitatile ortopedice pe care le ofera aceste saltele de pat. Este important de retinut faptul ca numarul de arcuri, grosimiea si diametrul acestora influenteaza nivelul de suport si duritatea. Daca arcurile au o grosime ridicata salteaua de dormit va fi mai dura, iar cu cat arcurile sunt mai inguste salteaua de dormit va fi mai moale.
Gradul de duritatea trebuie sa fie adaptat in functie de fiecare persoana in parte. De asemenea, saltelele superortopedice imbunatatesc extrem de mult calitatea somnului si combat foarte bine insomnia, astfel te vei trezi cu multa energia pentru intreaga zi.
Independenta la miscarile partenerului de somn este un alt avantaj pe care il ofera. Astfel, daca doua persoane stau in acelasi timp pe aceasta saltea si o persoana are o greutate considerabil mai mare, salteaua nu se va lasa in partea persoanei cu greutate ridicata, ci va echilibra balanta astfel incat ambele persoane se vor odihni ca si cand ar fi singuri in pat. In plus, avand in vedere ca iau forma corpului, nu vei resimti niciodata cand partenerul de somn se misca pe timpul noptii.

Avand in vedere ca iti petreci o treime din viata dormind, calitatea saltelei este una foarte importanta. Din cauza nivelului ridicat de stres din zilele noastre, odhina este foarte importanta pentru a nu avea probleme de santate.

Reduceri la saltele super ortopedice pe bellanotte.ro

Pana la sfarsitul lunii Iunie, pe site-ul www.bellanotte.ro poti cumpara o saltea super ortopedica reduse cu 38%. Salteaua super-ortopedica Optima Antiacaria ce are o inaltime de 23cm, se diferentiaza prin raportul calitate-pret excelent pentru gradul inalt de confort pe care il ofera celor ce o folosesc. Constructia solida ofera acestei saltele o rezistenta ridicata la socuri mecanice, aceasta beneficiind de o Garantie de 3 ani pentru plasa de arcuri.
In plus, prin inserarea fasiilor din spuma poliuretanica, salteaua superortopedica Optima Antiacaria este clasificata ca fiind semi-elastica, oferind astfel elasticitate sporita la miscari si un grad de confort si sustinere ridicat.

 

Despre magazinul BellaNotte

BellaNotte este de peste 10 ani producator de saltele de pat, toppere, canapele si paturi la cele mai inalte standarde de calitate. In magazinul online BellaNotte puteti gasi patru tipuri de saltele de pat. Toate saltele de pat si pot fi testate GRATUIT timp de 60 de zile. Pentru a vedea gata de saltele de pat disponibila online de la BellaNotte puteti accesa site-ul www.bellanotte.ro. Pentru informatii suplimentare poti apela cu incredere serviciul de consiliere de specialiate la numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677. Cumpara acum saltele superortopedice la pret de producator!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]