Multifleet, mai mult decat o simpla monitorizare GPS

de | apr. 5, 2016 | Auto-Moto

Companiile suporta periodic numeroase costuri destul de insemnate din pricina unor angajati care prin comportamentul lor neadecvat ne aduc diverse prejudicii care pe termen lung se pot transforma cu usurinta in costuri extrem de mari. De-a lungul timpului, majoritatea companiilor de transport au cautat numeroase solutii prin intermediul carora sa aiba posibilitatea de a monitoriza indeaproape comportamentele propriilor angajati. In aceste conditii, a fost creat programul pentru monitorizare a flotei de la Multifleet, program care a reusit pana in momentul de fata sa reduca considerabil cheltuielile inutile pe care erau nevoite sa le suporte anumite companii.

Alegerea unui soft pentru monitorizarea flotei reprezinta fara doar si poate o decizie cat se poate de importanta avand in vedere ca la ora actuala piata dispune de o oferta numeroasa atunci cand vine vorba despre astfel de programe. Alegerea soft-ului pentru monitorizare a flotei de la http://multifleet.ro/ro/beneficiile-multifleet/ ne aduce o serie de beneficii notabile pe care le vom aduce in discutie in cele ce urmeaza.

Unul dintre avantajele majore ale utilizarii soft-ului Multifleet reiese din faptul ca acesta ne ofera posibilitatea de a urmari indeaproape modul in care se comporta angajatii nostri in timpul programului de lucru. Unele dintre cele mai mari probleme care in genral genereaza costuri importante se datoreaza faptului ca soferii au tendinta de a lasa autovehiculele cu motorul pornit vreme indelungata. Prin utilizarea acestui soft insa vom avea posibilitatea de a fi alertati in timp real in cazul in care un autovehicul stationeaza vreme indelungata cu motorul pornit.

Unul dintre cele mai frecvente comportamente negative pe care le adopta majoritatea soferilor este faptul ca de cele mai multe ori acestia circula cu o viteza mai mare decat cea legala. Aplicatia Multifleet ne da simultan posibilitatea de a primii numeroase alerte in momentele in care un sofer depaseste viteza legala admisa pe un anumit tronson. In acest fel, vom putea lua masurile de riguare la fata locului.

Pe langa aceste aspecte, un alt avantaj al utilizarii acestei aplicatii este dat de faptul ca ne ajuta sa reducem subtantial consumul de carburant. Nu de putine ori soferii sunt tentati ca in timpul programului de lucru acestia sa se deplaseze in diverse locatii pentru a-si rezolva probleme personale, acest lucru generand fara indoiala costuri aditionale. In cazul in care un sofer se abate de la ruta prestabilita fara un motiv anume, aplicatia ne va alerta imediat in acest sens.

Multifleet.ro este o aplicatie de monitorizare a flotei revolutionara care da posibilitatea companiilor de transport de a monitoriza indeaproape comportamentele angajatilor proprii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.952)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.047)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.175)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]