Produse cosmetice pentru barbati – ingrijire si sanatate

de | mart. 17, 2016 | Fashion, Life, Sanatate

La nivel global , bărbaţii cheltuiesc aproximativ 26 miliarde de euro pentru a avea grijă de toate nevoile lor legate de frumuseţe ( par, faţă , de ras , etc. ) , în timp ce femeile cheltuiesc 91 miliarde euro în întreagă lume doar pentru îngrijirea pielii !
Deci, băieţi economisesc sau suferă în propria lor piele?? Un pic din amândouă.
Bărbaţii nu au nevoie să cheltuie excesiv pe produsele de îngrijire a pielii, dar fără îndoială este necesar că aceştia să caute produse cosmetice pentru barbati eficiente, sigure pentru a avea grijă de pielea lor.
Există numeroase beneficii pentru adoptarea unei rutine de baza de îngrijire a pielii folosind produse cosmetice pentru barbati:

– pielea sănătoasă înseamnă că vei arată tânăr mai mult timp, lucru important în viaţă personală, carieră.
– barbiertul va fi mai uşor, pielea mai puţin iritat şi inflamat, fire crescute sub piele mai puţine
– având mai puţine pete maroni, zone uleioase şi piele uscată şi exfoliată deveniţi mult mai atrăgători
– ai o părere mai bună despre ţine, nefind nimic rău în asta

Toate beneficiile de mai sus pot fi realizate cu doar câteva produse. De îngrijire a pielii şi de o rutin zilnică de câteva minute care ar trbuii să arate cam aşa:

– Folosiţi un gel de curatre ten bărbaţi
– Folosiţi un exfoliant pentru ten bărbaţi, dar nu un scrub, deoarece acestea rup pielea cauzând iritaţii şi inflamaţii – bărbieritul realizează suficientă exfoliere pentru orice faţă.

– Dacă aveţi ten gras,folosirea unei creme pentru ten gras bărbaţi este esenţială

– Nu folosiţi niciodată produse care conţin ingrediente iritante, cum ar fi alcoolul, mentolul, mentă, sau prea mult parfum (fie sintetic sau natural).
Aceşti paşi simpli va va duce la un ten sănătos, şi da, cu un aspect al pielii vizibil întinerit!

cosmetice barbati gamarde

Produse cosmetice pentru barbati 100% naturale

Diferite tipuri de piele au nevoie de produse diferite. Odată ce ştii tipul de piele, puteţi determina care produs va lucra cel mai bine pentru nevoile dumneavoastră. Aici sunt detalii despre cele trei tipuri de piele bărbaţi sunt cele mai susceptibile de a avea:

Tenul gras la bărbaţi – ten strălucitor pe toată suprafaţă, poate avea puncte negre sau albe, are de obicei acnee, împreună cu pori dilatati, de multe ori înfundaţi. Pielea se simte şi arată gras în timpul zilei, chiar şi atunci când nu sunteţi activ sau transpirat.

Combinaţie ten gras-uscat este cel mai frecvent întâlnit tip de piele la bărbaţi. Acest tip de piele are atât zone uleioase cât şi uscate, cu zonele uleioase fiind în centrul fetei( zona T). Obrajii se simt normal sau pot fi uşor până la foarte uscat. Zona ochilor este de obicei mai uscată decât restul fetei.
Pielea uscată are o textura aspră şi inegală, prezintă senzaţia de piele care ţine sau prezintă descuamare. Semnele de roşeaţa pot fi evidente , de asemenea, mai ales dacă aţi fost folosind produse de îngrijire a pielii uscate . Porii sunt în general mici şi rareori lupta puncte negre .

Dintre aceste trei tipuri de piele de baza, pielea sensibilă pote fi prezente , de asemenea . Veţi vedea semne de iritatie , persistente roşeaţa , şi , în general, au găsit că majoritatea produselor de îngrijire a pielii face pielea simt mai rău , nu mai bine . Cheia este să folosti produse blânde ,în general prodsele cosmetice pentru bărbaţi sunt încărcate cu parfum şi alte ingrediente problematice care pot declanşa pielea sensibilă sau face pielea sensibilă natural mai reactiva.
Cum să vă îngrijiți tenul sensibil?

Ținând cont că medicii dermatologi recomandă în unanimitate curățarea tenului de două ori pe zi, dimineața și seara, este important s-o facem în mod corect. Desigur, dacă aveți tenul sensibil, ar trebui să optați pentru gelul de curățare, – cel mai delicat mod de a vă curăța tenul. Încheiați rutina de curățare prin pulverizarea delicată de apă termală calmantă pe față pentru a dilua depunerile de calcar care au rămas pe suprafața pielii.

Un bărbierit mai inteligent
Bărbaţii petrec o medie de 150 de zile din viaţă bărbierindu-se, timp de 10 minute în fiecare zi! Dar această rutină zilnică care perturbă echilibrul pielii poate fi traumatizantă pentru piele dacă nu este efectuată în mod corect.
Cel mai bun moment pentru bărbierit este dimineaţa după duş şi înainte de a mânca. De ce? Ar trebui să faceţi un duş mai întâi deoarece apa fierbinte vă va deschide porii, dar este preferabil să vă bărbieriţi înainte de a mânca pentru că mestecatul determină circulaţia sângelui înspre suprafaţa pielii, sporind şansele de a vă tăia. Nu folosiţi apă foarte fierbinte această va irită foarte mult pielea , cauzând roşeaţă şi inflamaţie . Dupa barbierit puteti folosi apa termala Gamarde calmeaza pielea sensibilizata de factori externi (soare, vant, poluare etc), previne imbatranirea prematura a pielii, reduce inflamarea si iritatiile, ofera o senzatie de confort. Este mineralizata, actioneaza ca un antioxidant natural, bogata in sulf.

Aplicaţi o crema de ras naturală şi delicată ( ceea ce înseamnă că nu conţine nici substanţe iritante ).

Folosiţi după ras un balsam after shave hidratant natural pentru a ajută la minimizarea iritatiilor şi umflăturilor roşii, pentru a calmă pielea şi reduce roşeaţa . Aplicarea după fiecare bărbierit poate vindecă senzaţia de piele care arde, reduce umflăturile inestetice şi roşeaţa .
Bărbieritul neglijent poate avea ca urmare fire de păr crescute în interior. Dacă firele de păr sunt fine, creţe sau sunt tăiate în direcţia greşită, nu vor reusi să străpungă suprafaţa pielii. Drept rezultat, acestea vor creşte sub piele, determinând inflamaţii la nivelul acesteia.

Oricare ar fi vârstă ta , stilul tău de viaţă ,natură sau culoarea pielii, Laboratoarele Dermatocosmetice Gamarde va răsfaţă cu siguranţă pielea.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]