Cand alegeti carucioare pentru copii trebuie sa tineti cont de…5 aspecte!

de | feb. 1, 2016 | Internet

Nimeni nu spune ca noul vostru “job” este unul usor. Dragile mele mamici, fara doar si poate, sosirea pe lume a micutilo este una dintre cele mai mari realizari din viata voastra, insa odata cu acest important eveniment vin la pachet o mie de griji si incertitudini. Una dintre ele este alegerea carucioarelor pentru copii, accesorii pentru plimbare pe care le veti folosi inca din primele saptamani. Pentru a lua cele mai bune decizii, iata cateva intrebari la care trebuie sa meditati inainte de a alege caruciorul copilului.

Ce intrebari trebuie sa va puneti cand alegeti carucioarcele pentru copii?

Intrebari echivalent raspunsuri! Asadar, pana sa va intrebati care sunt aspectele pe care sa le vizati in ceea ce priveste carucioarele pentru copii, trebuie sa gasiti magazinul de unde sa le achizitionati. De exemplu, dand click aici gasiti carucioare, intr-o mie de variante, modele, etc.

Odata ce veti intra pe link-ul de mai sus, o gama variata de carucioare pentru bebelusi va fi afisata pe ecran. Astfel, pentru a nu va simti dezorientate, iata cateva lucruri pe care trebuie sa le vizati inainte de achizitioanare:

  • Pret

Veti vedea ca in acest magazin online, preturile carucioarelor pentru copii variaza de la o suma la alta! De ce? Tocmai pentru a va permite voua, sa-l alegeti pe cel potrivit bugetului de care dispuneti. Avand in vedere ca babymall.ro este un magazin de copii care comercializeaza carucioare de copii produse de firme renumite ( Chipollino, Graco, Primii Pasi, Baby GO, Chicco, etc), veti avea siguranta ca unei investitii de lunga durata.

  • Calitate/ Rezistenta

Calitatea este echivalenta cu rezistenta, astfel ca cele  doua sunt intr-o relatie de tip “hand-in-hand”. Cu cat prima este mai mare, cu alta ultima va fi mai mare. Avand in vedere ca orice carucior pentru bebe va fi folosit pe o durata minima de 12 luni, mamicile trebuie sa tina cont de cele doua caracteristici.

  • Locurile in care veti merge

Locurile in care veti merge cu cei mici sunt extrem de importante atunci cand vati alege carucioarele. De exemplu, daca mergeti foarte mult in zone in care se practica sport  (ex.parc) puteti opta pentru un carucior 3 in 1. Daca vei alege sa mergi in locuri accidentate, carucioarele cu roti solide sunt indicate.

Daca vrei sa mergeti la shopping, este ideal un carucior 3 in 1 ( acesta include atat caruciorul in sine,  un cosulet in care sa il transportati pe micuti, cat si o geanta pentru lucrusoare)

  • Fiabilitate

Fiabilitate este extrem de importanta, indiferent de unde veti alege sa-I plimbati pe prichindei. Cu cat carucioarele vor putea fi impinse mai usor, cu atat plimbarile vor fi mult mai placute si relaxante.

  • Siguranta

Desi o enumar ca ultima caracteristica, siguranta bebelusilor in carucioare este extrem de importanta. Aici , puteti alege carucioare care detin sisteme de siguranta, regasite in centuri cu 3 sau 5 puncte. Astfel, din nou babymall.ro este site-ul de unde puteti alege variate modele de carucioare pentru bebelusi in functie de propriile dorinte!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]