Cosmetice barbati – Strategii de îngrijire a pielii

de | ian. 17, 2016 | Fashion, Sanatate

Cosmetice barbati – Eficacitate imediat si toleranta optima , chiar si pentru pielea sensibila

Foarte multi barbati au cel putin o idee despre cum sa aiba grija de pielea lor si ce produse cosmetice sa foloseasca pentru tenul lor . Dar, in lumea occidentala, cei mai multi barbati se simt la fel de confortabil cand discuta sau par interesati despre produsele cosmetice destinate lor, ca atunci cand sunt obligati sa tina in mana geanta unei femei care se plimba prin Mall . Aceasta aversiune nu schimba faptulca , la fel ca femeile , majoritatea barbatilor au nevoie de ajutor pentru a lua cea mai buna decizie legata de produsele de ingrijire pe care le folosesc si in nici un caz barbatii nu trebuie sa ignore ingrijirea pielii si folosirea de produse cosmetice.

Cosmetice pentru barbati Gamarde HOMME

Produse de ingrijire a pielii doar pentru barbati?

Desi exista multe linii de produse cosmetice dornice sa-i ajute pe barbati , nu multe dintre acestea reusesc, astfel devine o problema serioasa pentru ei.

Cum definim produsele prost formulate? Pot rani pielea sau crea probleme serioase acesteia : roseata , arsuri cauzate dupa ras la folosirea produselor cu alcool, ten gras, piele uscata. Nu se pune problema cautarii mai riguroase a acestor produse dar, daca barbatii doresc cu adevarat sa foloseasca ce este mai bun , inseamna ca trebuie sa aruncam o privire mai atenta la ingredientele din spatele acestor ambalaje robuste, masculine.

Este pielea barbatilor diferita de cea a unei femei?

Raspunsul este „DA”! Exista unele diferente fiziologice evidente intre pielea barbatilor si a femeilor, cum ar fi : barbatii au un derm mai gros (strat inferior al pielii) si glande sudoripare mai mari.

De ce unele produsele cosmetice de ingrijire a pielii barbatilor sunt ineficiente?

Iritarea este raspunsul scurt pe care toti barbatii il vor da. O multime de produse cosmetice pentru barbati contin ingrediente iritante, cum ar fi alcoolul pentru a crea „miros puternic” dar nu cunosc cat de rau face acest ingredient pielii : dezvolta iritatii inutile si creeaza astfel o problema serioasa pentru sanatatea pielii. Iritatia este problematica din mai multe motive, dar, in primul rand pentru ca inflameaza pielea,ingrasa sau usuca tenul, fapt declansator al acneei, roseata, etc.

Pielea nu va spune mereu atunci cand este iritata sau agresata de un produs cosmetic. Cand acest lucru se intampla, prejudiciul nu apare intodeauna la suprafata pielii. Asta inseamna ca este esential sa se acorde o atentie importanta produselor aplicate pe piele, dincolo de problemele pe care le puteti vedea cu ochiul liber, cum ar fi roseata, exfolierea, mancarimea.

Daca barbatii doresc sa aiba o piele ingrijita, atunci cel mai bun sfat este de a cauta produse care sunt bine formulate (adica sa nu contina iritanti). Din pacate, multi dintre producatorii de cosmetice pentru barbati investesc foarte mult in marketing, creeaza ambalaje masculine, parfum puternic „barbatesc” si ascund de multe ori formule, daunatoare sau inadecvate, care nu ajuta in nici un fel pielea. Exista unele produse cosmetice foarte bune, concepute pentru barbati, dar, din pacate, principalul motiv pentru alegerea produselor cosmetice de catre acestia este dat fie de rutina rationalizata (obiceiuri), fie de miros, fie de felul cum produsul este ambalat.

Ce produse cosmetice ar trebui sa foloseasca barbatii pentru a avea grija de pielea lor?

In afara nevoilor pentru ras, lista pentru barbati nu este atat de diversificata ca si a produselor cosmetice necesare ingrijirii femeilor. Puteti afla informatii despre fiecare pas in rutina de ingrijire a pielii in cele ce urmeaza. In esenta, indiferent de tipul de piele, toti barbatii trebuie sa aiba o rutina de zi cu zi de ingrijire:

Dimineata

Pasul 1: se curata fata cu un produs care nu irita si nu contine parfum (puteti folosi Gel de curatare ten barbati Gamarde – nu sapun sau produse care pot irita sau usca pielea)

Pasul 2: Foloseste o crema de ras blanda cu pielea care nu irita si nu contine parfum, Crema de ras naturala Gamarde (daca nu folositi un aparat de ras electric, caz in care treceti la pasul 3).

Pasul 3: Utilizati un tampon de bumbac sau degetele curate pentru a aplica un Balsam after shave – Balsamul hidratant natural Gamarde este un tratament linistitor, bogat in antioxidanti, care nu irita si contineingrediente active care repara pielea)

Multi barbati folosesc after shave-uri create de companiile producatoare de parfumuri. Aceste after shave-uri sunt extrem de iritante, fiind pe baza de alcool. Folositi parfum daca doriti, dar renuntati la after shave-ul parfumat care aduce doar neajunsuri pielii!

Seara

Pasul 4: se aplica un Gel exfoliant pentru ten barbati Gamarde pe toata fata si pe gat. Acest produs poate fi folosit de 2 ori pe saptamana.

Pasul 5: Daca aveti tenul gras – aplicati un produs de tratament – Crema pentru ten gras barbati Gamarde – care este un fluid anti-stralucire, oferind hidratare si matifiere tenului gras si mixt, eliminandexcesul de sebum.Tenul capata un aspect proaspat si curat, stralucirea uleioasa este eliminata.

Pasul 6: Ridurile apar atat la femei cat si la barbati. Este semnul clar al imbatranirii pielii si cu totii suntem sensibili in a ne arata adevarata varsta.

Crema antirid pentru barbati Gamarde, bogata in ingrediente active hidratante, cu efect reparator, estompeaza ridurile si protejeaza tenul impotriva imbatranirii.

Nu uita sa te speli dimineata cu apa rece si nu calda, pentru ca circulatia sa fie imbunatatita. Trebuie sa stii ca fumatul, cafeaua si alcolul sunt printre principalele cauze ale aparitiei ridurilor atat lafemei cat si la barbati de la o varsta frageda.

Daca vrei un ten impecabil, fara riduri si imperfectiuni, poate ca este timpul sa renunti la vicii, sa bei mai multa apa in fiecare zi si sa-ti formezi un obicei din a-ti curata si hidrata pielea in fiecaredimineata si seara.

Suntem increzatori ca, daca respecta rutina de mai sus, folosind produse cosmetice eficiente si naturale, orice barbat va vedea rezultate pozitive mai repede decat daca ar face alegeri la intamplare.

La fel ca femeile, majoritatea barbatilor nu doresc sa-si petreaca mai mult timp decat este necesar pentru a gasi cele mai bune produse. Acum, ca stii ce sa cauti si cand sa utilizezi fiecare produs, intregulproces devine mult mai usor!

Descopera si incearca si tu produsele Gamarde Homme si tenul tau iti va multumi!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]