Carligul de remorcare Passat, rezistenta maxima

de | aug. 11, 2015 | Auto

Carligul de remorcare Passat are o foarte buna rezistenta, fiind unul dintre cele mai bune de pe piata. In cazul in care vrei sa achizitionezi un astfel de carlig de remorcare, iti dam cateva date despre acesta:

Carligul de remorcare Passat ajuta soferii de Passat sa care si o remorca

Utilitatea carligului de remorcare Passat vine din ajutorul pe care il ofera conducatorilor auto in a tracta o remorca. In aceasta remorca ei pot cara materiale de constructie, mobila, dar si produse alimentare. De asemenea, carligul de remorcare Passat este util si pentru ca poti merge in concediu cu o groaza de bagaje, pe care sa le pui intr-o remorca.

Carligul de remorcare Passat, fabricat din cele mai bune materiale

Carligul de remorcare Passat este fabricat din cele mai bune materiale, acesta avand o durabilitate excelenta. Incarcatura pe care o poate suporta este de peste 2000 de kilograme, ceea ce este un lucru excelent.

Trebuie sa ai grija ca incarcatura sa nu depaseasca limita admisa, ca sa nu existe probleme.

Pentru ca acesta sa dea randamentul maxim, trebuie sa respecti intructiunile de utilizare, astfel incat sa il montezi corect.

Acesta poate fi montat de catre un conducator auto, dar poti sa recurgi si la ajutorul unei persoane specializate, in cazul in care nu te pricepi sau nu esti sigur de ceva.

Carligul de remorcare Passat este rezistent si are si un certificat de garantie. In cazul in care cumperi un carlig de remorcare Passat la mana a doua, sa stii ca si acesta se afla intr-o buna stare de functionare. Poate fi achizitionat atat din mediul online, de pe site-uri de specialitate, dar si de la targuri de masini. Trebuie doar sa cauti cu mare atentie, pentru a gasi cat mai repede carligul de remorcare care ti se potriveste.

Pretul unui astfel de carlig de remorcare Passat porneste de la 250 de lei, ceea ce este rezonabil. O astfel de componenta auto este intodeauna utila pentru orice persoana care detine un automobil Volkswagen Passat, pentru ca niciodata nu se stie cand vei avea nevoie de o remorca.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.050)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]