Vara aceasta se poarta sandalele cu toc inalt. Afla care este cea mai in voga colectie

de | iul. 31, 2015 | Fashion

conteaza pe sandalele cu toc inalteDaca e vara, clar se poarta incaltarile lejere. Dar lejer nu inseamna de cele mai multe ori si elegant. Iar doamnele si domnisoarele vor intotdeauna ceva elegant, care sa le faca sa arate senzational. O adevarata provocare, nu-i asa? Nu si pentru Marzo- brandul care intotdeauna a surprins prin designul inovator si practic.

Pentru aceasta vara, Marzo ne ofera o uimitoare colectie de sandale cu toc inalt. 2 in 1 din start- confort si eleganta garantata!

Modelele unei veri incendiare

Colectia de sandale cu toc inalt ne propune modele care suprind prin notele de design clasic, imbinate placut cu nuante extravagante date de culorile intense. Sandalele cu toc inalt de la Marzo promit o calitate de top.

Confectionate in intregime din piele 100% naturala, sandalele cu toc inalt ofera o durabilitate sporita, astfel tu putandu-te bucura de sandalele preferate timp indelungat. Interiorul din piele naturala al sandalelor cu toc inalt face ca acestea sa fie incaltarile cele mai confortabile ale verii. Pielea naturala se stie ca este un material moale, rezistent si un foarte bun absorbant. Alege sandalele cu toc inalt de la Marzo si transpiratia neplacuta va disparea, piciorul tau putand respira in voie.

Eleganta la standarde inalte

Daca tot vorbeam mai devreme despre eleganta pe care si-o doreste orice femeie, sandalele cu toc inalt din colectia Marzo exceleaza la acest capitol. Cusaturile atente, liniile fine din design, fac ca sandalele cu toc inalt sa fie piesa de rezistenta a oricarei tinute.

Un atuu puternic al colectiei este versatilitatea. Poti alege sandalele cu toc inalt pentru aproape orice tinuta pe care o ai in minte. Fie ca te pregatesti de o zi lunga la birou, fie ca iesi la un cocktail cu prietenele sau la o cina romantica cu persoana iubita, conteaza pe sandalele cu toc inalte. Allura pe care o vei dobandi este pur si simplu irezistibila. Vedeta serii vei fi numai tu!

Intra pe www.marzo.ro si nu rata ocazia de a avea in garderoba sandalele preferate ale verii.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]