Reamenajarea interioară a biroului

de | aug. 19, 2014 | Afaceri, De Reținut, Recomandat

Poate că voi și angajații voștri v-ați cam săturat deja de culorile și decorațiunile vechi și plictisitoare pe care biroul vostru le are de ceva ani de zile. Sau poate considerați că e timpul să faceți o schimbare în ceea ce privește designul interior al acestuia pentru a atrage sau pentru a vă păstra clienții.

Indiferent de motivul pentru care vreți să faceți o schimbare, trebuie să știți că acesta nu va fi un lucru deloc ușor de făcut și că va necesita inclusiv eforturi financiare, nu doar unele de natură fizică. Și dacă mai este și prima voastră dată când vă apucați de o asemenea activitate, atunci s-ar putea să comiteți anumite greșeli care vă vor băga bețe în roate și vă vor face să pierdeți timp, bani și să fiți frustrați.

Dacă doriți să știți care sunt cele mai des întâlnite greșeli în reamenajarea interioară a biroului vostru, citiți în continuare acest articol în care voi încerca să vi le expun cât se poate de clar, pentru ca voi să le evitați pe viitor.

1. Lipsa unui plan de acțiune

Pentru a termina cu succes amenajarea biroului, aveți nevoie de un plan de acțiune realist conform căruia voi și angajații voștri să lucrați la proiectul pe care vi l-ați propus. În acest plan trebuie să fie inclus și un buget, schimbările care trebuie făcute, obiectele ce trebuie cumpărate, sarcinile pe care trebuie să le îndeplinească fiecare persoană în parte etc.
Reamenajarea interioară a biroului
Atunci când aveți un plan, puteți supraveghea mai ușor cheltuielile, știind când urmează să depășiți bugetul sau dacă vă încadrați în acesta, spre exemplu.

2. Neimplicarea angajaților în faza de planificare

Din moment ce angajații voștri vor urma să vă ajute la finalizarea proiectului de amenajare a biroului, ca să nu mai vorbim de faptul că, ulterior, își vor petrece pe puțin 8 ore/zi, 5 zile/săptămână acolo, este nevoie ca și ei să fie implicați în faza de planificare.

Stați de vorbă cu ei și ascultați ce păreri au cu privire la reamenajarea biroului. Poate unul dintre ei va veni cu o idee foarte bună, pe care o veți putea implementa în proiect. S-ar putea ca angajații să dorească o anumită culoare a vopselei de pe pereți sau poate vor dori ca scaunele și birourile lor să fie aranjate într-un anumit fel.

Nu le neglijați propunerile, ci ascultați-i cu atenție!

3. Neîncorporarea mobilei actuale de birou în noul design al acestuia

Dacă mare parte din mobilierul de birou pe care îl aveți deja este încă în stare bună, de ce să nu vă puneți angajați să-l facă să arate și mai bine? Scaunele și mesele din lemn pot fi revopsite sau pot fi date din nou cu lac. Nu vă grăbiți să cumpărați mobilă nouă dacă nu este cazul.

Economisiți banii prin recondiționarea celei vechi!

Reamenajarea interioară a biroului

4. Neapelarea la ajutor

Când nici voi nici angajații voștri nu aveți nici cea mai mică idee de unde să începeți lucrul, cel mai bine este să uitați de orice fel de mândrie și să apelați la cineva care vă poate ajuta. Acea persoană ar trebui să fie, de preferat, un expert în amenajări interioare.

Dacă vă doriți ca biroul vostru să arate mai bine, atunci nu ar strica să investiți ceva bani în serviciile unei firme de amenajări interioare.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.941)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.668)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.036)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]