Cosmetice pentru barbati cu ten sensibil

de | iul. 26, 2015 | Sanatate

Cosmetice pentru barbati cu ten sensibil

Produsele cosmetice pentru barbati ii ajuta sa se mentina fresh intr-o lume in care imaginea conteaza foarte mult.

Ingrijirea pielii este un aspect important  pentru femei dar si pentru barbati, acestia trebuie sa aiba grija de tenul lor, de modul cum isi pastreaza un chip luminos si curat.

Un studiu efectuat in America si Europa a aratat ca aproximativ 75% dintre barbati considera timpul petrecut in fata oglinzii ca fiind „important” sau „foarte important”, in timp ce doar 70% dintre femei acorda acestui aspect acelasi grad de importanta.

Pentru ca pielea barbatilor este diferita decat cea a femeilor, modul de ingrijire difera.

Diferita consta in secretia de testosteron. Pielea fiind mai groasa, mai ferma, mai bogata in colagen, mai bine hidratatata si imbatraneste mai lent. In schimb pielea barbatilor este mai grasa, prin urmare, sunt predispusi sa faca mai repede puncte negre si pete.

Barbieritul zilnic poate deshidrata cu usurinta pielea barbatilor, daca nu sunt folosite produse corespunzatoare :

– Dupa varsta de 30 ani, este necesara folosirea unui gel de curatare a tenului ce ofera un surplus de confort pielii, de flexibilitate, de protectie si de energie. Prin curatarea tenului sunt indepartate celulele epiteliale moarte de pe suprafata pielii, si odata cu acestea si praful si impuritatile care conduc la dilatarea porilor.

Cu o formula unica din apa termala si uleiuri esentiale de lavandin  acest gel de curatare  100% natural cu particule care se dizolva usor atunci cand iti cureti fata va elimina toxinele din piele, fara a o usca.

– Barbatii care se rad zilnic trebuie sa foloseasca un exfoliant de 1-2 ori pe saptamana, in principal pe zonele in care nu se barbiereste (nas, frunte etc).

– Folosirea unei creme pentru ten gras pentru barbati ce elimina excesul de sebum si aplicarea unui tratament pentru reglarea proprietatilor glandelor sebacee.

– Este recomandat sa te razi dupa dus, deoarece apa calda relaxeaza pielea si parul, ceea ce face mai usor barbieritul.

Barbatii cu piele sensibila trebue sa foloseasca o crema de ras naturala ce are o consistenta cremoasa si lejera,  faciliteaza alunecarea lamei si protejeaza filmul hidrolipidic cutanat, prevenind aparitia iritatiei dupa barbierit.

Balsam-uri-le after shave care contin  alcool nu sunt recomadate barbatilor cu piele sensibila, fiind necesata foloirea unu balsam natural  hidratant ce calmeaza efectul barbieritului si repara epiderma multumita ingredientelor active cu efect de catifelare si de calmare. Ingredientele active din compozitie catifeleaza si hidrateaza pielea, atenueaza roseata si iritatiile dupa barbierit. Racoreste si tonifica, reface confortul pielii si previne cresterea firelor de par in piele.

Tenul barbatilor nu este nici el scutit de trecerea timpului, iar ridurile isi fac si ele simtita prezenta la un moment dat. Ce-i drept, nu atat de devreme ca in cazul doamnelor, insa dupa 30 de ani ai putea sa te gandesti mai mult la acest aspect. O crema antirid pentru barbati ar putea fi binevenita.

Crema antirid pentru barbati  se foloseste impreuna cu celelalte produse din linia de cosmetice pentru barbati 100% naturale, special creata pentru ingrijirea tenului barbatilor.

Recomandari :

* Apa calda va deschide porii si va ajuta la imbunatatirea rezultatelor exfolierii si spalarii

*Clatirea trebuie sa se faca cu apa rece pentru a ajuta la inchiderea rapida a porilor

*Acordati o atentie speciala zonei fruntii si a sprancenelor datorita faptului ca sunt partile fetei pe care transpiratia este mai abundenta.

Gamarde a creeat o gama de ingrijire a tenului destinata barbatilor ce cuprinde produse 100% naturale, fara alcol.
Gamarde te invita sa intri in lumea sa , unde frumusetea , echilibrul interior si sanatatea merg mana in mana , in cel mai mare pas inainte pe care tu poti sa il faci : reintoarcerea la natura.

 

Te-ar mai putea interesa si....

Ciclismul cand suferi de osteoartrita

Exercitiile fizice nu vor dauna articulatiilor atunci cand suferi de osteoartrita. Si da, aceasta afirmatie include mersul pe bicicleta. De fapt, chiar este recomandat sa mergi pe bicicleta in acest caz: ciclismul este un exercitiu cardiovascular grozav, care iti...

citește mai mult

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.052)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.176)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]