Iti prepari ceaiul cu apa de la robinet? Iata cum poti preveni aparitia bolilor folosind o statie cu osmoza inversa!

de | iun. 11, 2015 | Afaceri

De regula, la micul dejun alegi sa servesti un ceai alaturi de aperitivul light pe care il pregatesti! Este o alegere inteleapta, insa modul in care prepari bautura este extrem de important, mai ales daca alegi sa o prepari direct cu apa de la robinet. Intradevar, este mult mai practic sa deschizi robinetul pentru a lua cantitatea de apa necesara pregatirii ceaiului, insa te-ai gandit pana acum sa analizezi calitatea acesteia?

Specialistii au descoperit faptul ca apa de la robinet contine o cantitate uriasa de nitriti, nitrati, saruri si metale grele, cateva dintre componentele care iti vor afecta sanatatea de-a lungul timpului! Apa pe care o procuri direct de la robinet este mult mai avantajoasa din punct de vedere financiar, insa pentru a o folosi in cele mai optime conditii trebuie sa elimini toti factorii daunatori sanatatii sale, iar acest pas se poate realiza folosind procesul de osmoza inversa!

Fierberea apei nu elimina nitratii! Care este rolul statiei cu osmoza inversa?

foloseste filtrele cu osmoza inversa pentru efectele lor benefice

Te poti gandi ca nu ai nevoie de un echipament special pentru tratarea apei, intrucat atunci cand iti prepari ceaiul, primul pas este de a fierbe apa in clocot. Ei bine, procesul de fierbere al apei nu este suficient pentru a elimina in totalitate bacteriile, tocmai de aceea ai nevoie de un echipament special pentru a asigura calitatea lichidului pe care il consumi direct de la robinet!

Procesul de osmoza inversa joaca un rol foarte important in tratarea apei, fiind cea mai moderna tehnica de purificare pe care o poti intreprinde in doi pasi si trei miscari. Statia care functioneaza pe baza osmozei inverse se monteaza foarte usor fara a fi necesar un bagaj de cunostinte complex. Este indicat ca ea sa fie asezata intr-un spatiu optim (de preferabil dub masca chiuvetei) si este obligatoriu sa fie racordata la reteaua de canalizare.

Pentru a fi mult  mai ridicat nivelul de calitate al apei, inainte de a folosi un filtru cu osmoza inversa, poti trata apa in prealabi cu ajutorul altor echipamente speciale. Dupa instalarea statiei care functioneaza pe baza osmozei inverse, vei  putea consuma in siguranta apa de la robit, aceasta demonstrandu-se a fi ideala pentru prepararea mancarii, a ceaiului, cat si a pentru realizarea igienei corporale in cele mai bune conditii!

Folosind o statie cu osmoza inversa, vei evita boli precum indigestii frecvente, blocajul rinichilor, afectarea peretilor abdominali sau inflamarea bilei. Apa face parte din cele patru elemente care defines viata, astfel calitatea sa este primordiala pentru longevitatea vietii tale!

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]