Primavara asta fii indrazneata alegand fusta din piele

de | mai 5, 2015 | Fashion

Fusta este elementul vestimentar definitoriu al unei garderobe feminine. Inca de la aparitia sa, pana in ziua de astazi, fusta este privita drept simbol al elegantei si feminitatii din toate timpurile.

Asa se face ca niciunei garderobe feminine nu-i lipseste macar o fusta. Moda feminina fiind schimbatoare, de la sezon la sezon, ne-a rezervat pana acum modele diverse de fuste- fuste lungi, fuste scurte, fuste mici, evazate, drepte, cambrate s.a.m.d.

Primavara aceasta vine cu ceva mai special si indraznet- colectia de fuste din piele Alideifiore.

Extravaganta si bun-gust intr-un singur cuvant- Alideifiore

Alideifiore este brandul autohton, care lanseaza colectii exclusiv feminine, care reusesc cu gratie si iscusinta sa transmita nota pura de eleganta si senzualitata feminina.

Pentru sezonul de primavara 2015, Alideifiore ofera clientelor sale o impresionanta colectie de fuste din piele, potrivite tinutelor cu iz extravagant, care sa trezeasca toate simturile.

Fustele din piele Alideifiore vin cu o croiala simpla, conica si dau dovada de calitate premium prin faptul ca sunt confectionate din piele 100% ecologica. Lungimea fustelor din piele Alideifiore este medie, in jurul genunchilor, reusind astfel, desi un item vestimentar non-conformist, sa-si pastreze eleganta. Fustele din piele, prin definitie sunt obiecte vestimentare care denota un gram de non-conformism si extravaganta.

Danda dovada de o versatilitate coplesitoare, fustele din piele se pot asorta cu usurinta, dupa bunul plac. Insa, va sfatuim niciodata sa nu optati pentru o fusta din piele, atunci cand trebuie sa participati la o nunta. Ar denota o mare lipsa de eleganta si bun-gust!

Combinatii uluitoare pentru o primavara plina de culoare

Poti combina fusta din piele Alideifiore cu o pereche de botine cu toc si o camasa cambrata, alba si obtii o tinuta smart-casual, numai buna pentru o zi la birou, cand te simti plina de indrazneala.

Colectia de fuste din piele, dar si restul colectiilor brandului, se gasesc pe www.alideifiore.com ( http://www.alideifiore.com ) . Intra si alege sa petreci o primavara de exceptie, imbracand fustele din piele, care te vor pune pur si simplu in centrul atentiei.

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.942)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.670)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.037)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.159)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]