In curand, apartamentele din ansamblul rezidential Splaiul Independentei al Novum Invest vor fi gata de locuit

de | apr. 29, 2015 | Afaceri, Diverse

 

logo

Novum Invest, dezvoltatorul imobiliar care detine ansamblul rezidential Splaiul Independentei, vine cu o oferta de apartamente noi de vanzare.

Actualmente, apartamentele noi din Splaiul Independentei se afla in stadiul de proiect.

De ce sa alegi un apartament din Splaiul Independentei?

Chiar daca proiectul este inca desfasurare, si mai sunt placi de beton de turnat, apartamentele noi din Splaiul Independentei au destule avantaje sa fie alese spre cumparare in viitorul apropiat.

Splaiul-Independentei-Proiect-in-desfasurare

Daca vrei sa alegi apartamentele noi din sectorul 3 situate in ansamblul rezidential Splaiul Independentei, trebuie sa stii ca vei avea o serie de avantaje.  Pe langa acest apartamente din Splaiul Independentei, Novum Invest mai are in posesie si alte apartamente situate in ansamblurile rezidentiale din Prelungirea Ghencea, Nerva Traian, 13 Septembrie, apartamentele noi aflate in Prelungirea Ghencea si Nerva Traian fiind deja finalizate si locuibile.

Cat despre apartamentele noi situate in zona Splaiul Independentei, trebuie sa specificam ca blocul in care se afla are o structura de rezistenta din beton conform legii in vigoare privind calitatea in constructii, cu rezistenta la solicitari statice si dinamice, de genul seisme. Materialele folosite la structura blocului sunt cele din beton armat, iar peretii structurali sunt din beton armat monolit.

Cat despre fundatia imobilelor in care se afla apartamentele noi, aceasta este realizata, de asemenea, din beton armat, iar zidaria este realizata din caramida de tip Porotherm de 25 cm, tencuiala la interior si izolata cu polistiren expandat la exterior, si tencuiala decorativa.

Daca vrei sa te asiguri de ce sa alegi un apartament nou in Splaiul Independentei, trebuie sa stii ca poti alege finisajele interioare dupa bunul plac. De asemenea, apartamentele de vanzare din Splaiul Independentei sunt prevazute cu finisaje interioare moderne si de calitate superioara, unde mai pui ca gasesti si finisaje interioare cu marmura, travertine, gresie, faianta, parchet din lemn stratificat si laminat. Apartamentele noi sunt dotate cu ferestre din tamplarie PVC si geamuri low-e.

Nu va mai trebui sa te consume gandul ca apartamentul necesita o centrala termica. Apartamentele noi au deja montate centralele termice, iar baile sunt complet utilate cu obiecte sanitare.

Nici scara blocului nu este de neglijat, intrucat aceasta beneficiaza de placaj din granit, plus ca blocul mai dispune si de un lift modern.

Ce facilitati vei avea odata mutat in apartamentele noi din Splaiul Independentei?

Odata mutat in apartamentele noi din Bucuresti, vei gasi cam tot ce iti vei dori in proximitatea zonei.

Avantajul suprem pe care il ai, odata mutat in apartamentele noi din Splaiul Independentei este faptul ca, vei gasi cam tot ce iti doresti, de la centre comerciale, supermarketuri, piete, banci, restaurante, terenuri de sport, spalatorii auto, locuri de joaca,  sali de fitness, gradinite, scoli si facultati.

Daca te decizi sa te muti intr-un apartament nou din Splaiul Independentei, nu uita ca poti plati cash, prin credit ipotecar, parteneriat cu BCR sau prin programul “Prima Casa”.

 

Te-ar mai putea interesa si....

Cele mai citite Articole

  • Ce este un magazin outlet de haine? (11.238)
    Se intampla de multe ori sa auzim termenul de outlet si cu siguranta, candva, v-ati intrebat oare ce inseamna?
  • Cafeaua decofeinizata in timpul sarcinii si alaptarii (6.955)
    Desi s-au efectuat numeroase studii de-a lungul timpului, inca nu s-a putut ajunge la o conluzie referitoare la consumul de cafea decofeinizata in timpul sarcinii. Raspunsurile pe aceasta tema inca variaza de la caz la caz, unii specialisti recomand ca sa fie eliminata in totalitate cafeaua, indiferent de care este, altii sustinand ca nu e nici o […]
  • Top 5 chefi bucatari romani care au cucerit Europa (6.671)
    Suntem cu totii obisnuiti sa auzim des despre Chef Florin Dumitrescu, Catalin Scarlatescu si Chef Bontea de la TV, din emisiunile televizate in Romania. Poate ca pentru multi dintre oamenii care lucreaza in domeniu, aceste trei embleme reprezinta un punct de reper in aria culinara. Insa in afara de cei trei, exista multi alti bucatari […]
  • Trebuie sa incercati sedintele de remodelare prin impachetari cu tunel infrarosu (3.053)
    De ce aveti nevoie de impachetari cu tunel infrarosu? De ce? Pentru ca este singura metoda de a slabi prin incalzirea cu infrarosu cu dubla actiune de pe piata. S-a dovedit ca doar cateva sedinte de impachetari cu tunel infrarosu va va ajuta sa reduceti grasimea, sa scadeti in greutate, sa aratati si sa va […]
  • Cand schimbam uleiul de motor pentru ATV? (2.178)
    Un ATV, la fel ca si un autoturism, are nevoie de ingrijire constanta pentru a fi in parametrii de functionare. Chiar daca amandoua au un motor, un sistem de transmisie si puterea se transfera catre 4 roti care asigura mobilitatea, mentenanta acestora este radical diferita asa ca am dedicat acest articol pentru ATV-uri. Si nu […]